<<forrige dag19. marts næste dag>>
  2012

AaB offentliggjorde et nyt navnesponsorat for sin hjemmebane, Aalborg Stadion, som - med virkning fra kampen mod SønderjyskE den 24. marts 2012 og til aftalens udløb den 31. december 2014 - ville blive kaldt Nordjyske Arena.

2012
  2009

I løbet af de sidste 10 minutter af returkampen i 1/8-finalerne af UEFA Cup 2008/09 fik AaB pĂĄ hjemmebane indhentet Manchester City FC′s 2-0 forspring fra den første kamp - og fik fremtvunget forlænget spilletid. AaB′s mĂĄl til 2-0 var tilmed et straffespark af Michael Jakobsen i dommerens overtid. Der blev ikke scoret i de ekstra to gange 15 minutter, hvorfor der mĂĄtte straffesparkskonkurrence til, før Manchester City FC kunne avancere til kvartfinalerne efter, først, Thomas Augustinussen og, endelig, Luton Shelton brændte sine forsøg for nordjyderne.

2009
  2006

I den tyske 2. Bundesliga blev Søren Colding indskiftet for VfL Bochum med 12 minutter igen af 4-0 sejren over Eintracht Braunschweig. Det var første gang i 10 1/2 ĂĄr - eller siden 27. august 1995 - at den tidligere Brøndby IF-forsvarer blev indskiftet i en liga-kamp.

2006
  1995

AGF′s mĂĄlmand, Lars Windfeld, scorede i ĂĄrhusianernes 2-0 sejr hjemme over OB. Et udspark fra Windfeld blev bĂĄret af vinden og slog ned i jorden foran Lars Høgh, OB′s ankermand, og sejlede derefter i mĂĄl.

1995
  1992

B 1903 spillede returkamp mod Torino Calcio pĂĄ Stadio Delle Alpi i kvartfinalerne af UEFA Cup′en 1991/92. Efter en halv times spil scorede Lars Højer Nielsen uheldigvist selvmĂĄl til kampens slutresultat, og dermed avancerede italienerne sammenlagt med 3-0 til semifinalerne.

1992
  1990

Den dagen før af DBU nyudnævnte cheftræner for A-landsholdet, tyske Horst Wohlers, meldte fra til jobbet efter det viste sig, at Bayer 05 Uerdingen - med hvem Wohlers var pĂĄ kontrakt frem til 30. juni 1991 - ikke var villig til at ophæve kontrakten før tid.

1990
  1986

PĂĄ Constant Vandenstock i Bruxelles scorede Per Frimann det forløsende mĂĄl til slutresultatet 2-0 for RSC Anderlecht mod FC Bayern MĂĽnchen i returkampen af kvartfinalerne i Europa Cup′en for Mesterhold. Dermed vandt belgierne sammenlagt med 3-2 og kvalificerede sig til semifinalerne mod Steaua Bucuresti fra Rumænien.

1986
  1980

Hollandske Ajax AFC vandt med 4-0 over franske Racing Club Strasbourg i kvartfinalen af Europa Cup′en for Mesterhold. Frank Arnesen og Søren Lerby scorede i hver halvleg for Amsterdam-klubben.

1980
  1967

Randers SK Freja besejrede sidste ĂĄrs tabende finalist – KB - i pokalturneringens kvartfinale pĂĄ jydernes vej mod pokalfinalen senere pĂĄ forĂĄret, den 4. maj 1967.

1967
  1950

Juventus FC besejrede AC Torino med 4-3 pĂĄ Stadio Communale i det klassiske derby mellem de to Torino-klubber. John Hansen udlignede til 2-2 i det 34. minut mens holdkammeraten, Carl Aage Præst, ikke fik scoret den dag.