Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag21. juli næste dag>>
  2013

FC Vestsjælland debuterede i Superligaen ved at spille 1-1 pÃ¥ udebane hos Brøndby IF. Hjemmeholdets Andrew Hjulsager bragte Brøndby IF foran 1-0 i 1. halvleg og blev derved, 18 Ã¥r 187 dage gammel, næstyngste mÃ¥lscorer for klubben i Superligaen. I 2. halvleg udlignede Dennis Sørensen, som fik comeback efter seks Ã¥r i tysk fodbold, til slutresultatet.

2013
  2007

I Superligaen spillede Brøndby IF og FC Nordsjælland uafgjort 2-2. Kampen blev ledet af Anders Hermansen, der mÃ¥tte træde til, eftersom den oprindeligt pÃ¥satte dommer, Thomas Vejlgaard, var strandet pÃ¥ hjemrejsen fra Belfast efter at have dømt nordirske Dungannon Swifts FC′s 1-0 sejr over litauiske FK Sūduva den 19. juli 2007.

2007
  1999

Jan Hald var opmanden i en kvalifikationskamp til UEFA Champions League mellem lettiske Skonto Riga og Jeunesse d′Esch fra Luxembourg. Balterne vandt hele 8-0, bl.a. efter fem mÃ¥l af Mikhail Mikholap.

1999
  1990

I den internationale tipsturnering, Toto Cup, vandt Brøndby IF med 4-3 pÃ¥ udebane over tyske Karlsruher SC fra Bundesligaen. Det var første gang, et dansk hold scorede fire mÃ¥l pÃ¥ udebane over et (vest-)tysk i en turneringskamp - og dét endda efter at have været bagud 0-2 i 1. halvleg. Sjællændernes mÃ¥l blev scoret af Lars Olsen, før pausen, efterfulgt af Erik Rasmussen, Kim Vilfort og Torben Frank i 2. halvleg.

1990
  1952

Ved OL-slutrunden vandt Danmark med 2-0 over Polen pÃ¥ mÃ¥l af Holger Seebach (AB) og Svend Nielsen (B 93), der hermed scorede sit første mÃ¥l i sin 10. landskamp. Selvom de Olympiske Lege blev afholdt i Helsingfors (Helsinki), sÃ¥ blev denne kamp spillet i Ã…bo (Turku). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 178. Den foregÃ¥ende (177) blev spillet 15. juli, den efterfølgende (179) 25. juli 1952.