<<forrige dag10. januar næste dag>>
  2009

I den engelske Premier League vandt Arsenal FC med 1-0 pÃ¥ hjemmebane over Bolton Wanderers FC. Godt 60.000 tilskuere sÃ¥ sejrsmÃ¥let blive scoret af Nicklas Bendtner i kampens 84. minut, blot 10 minutter efter han var blevet indskiftet i stedet for Emmanuel Eboué. Det var den 20-Ã¥rige angribers andet sæsonmÃ¥l. Det første blev scoret 20. september 2008 - ogsÃ¥ mod Bolton.

2009
  2004

Kevin Stuhr Ellegaard spillede sin fjerde og sidste kamp i Premier League for Manchester City FC. Efter knap et kvarter af udekampen mod Portsmouth United FC blev Citys sædvanlige mÃ¥lmand, David Seaman, skadet - og blev følgeligt erstattet af den tidligere keeper for Farum BK.

2004
  1995

I opgøret mod Mexico ved Intercontinental Cup, stødte den mexikanske forward, Luis Garcia, sammen med Lars Høgh (OB) efter 25 minutters spilletid. Den danske mÃ¥lmand blev bÃ¥ret fra banen og Mogens Krogh (Brøndby IF) kom ind i stedet for. Peter Rasmussen (AaB) udlignede til slutresultatet 1-1 i sidste minut af kampen. Oprindeligt havde de saudi-arabiske værter tænkt sig en afgørelse ved møntkast, men den chilenske dommer dekreterede straks efter slutfløjtet en straffesparkskonkurrence, som Danmark vandt 4-2. Den indskiftede Brøndby-mÃ¥lmand blev dagens helt, da han parerede - hvem andre end - Luis Garcias forsøg, og sendte dermed Danmark til finalen mod Argentina. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 589. Den foregÃ¥ende (588) blev spillet 8. januar, den efterfølgende (590) 13. januar 1995.

1995
  1988

I den græske 1. division, Alpha Ethniki, vandt hovedstadsklubben, AEK, med 2-0 over Ethnikos Piraeus FC. Kampens sidste mÃ¥l blev scoret pÃ¥ straffespark af den tidligere B 93-spiller, Henrik Nielsen, der med sit 12. sæsonmÃ¥l udbyggede forspringet pÃ¥ topscorerlisten for græsk fodbolds øverste række.