<<forrige dag1. februar næste dag>>
  2011

Alle lokalunioner under DBU skiftede navn til ″DBU [region]″. SÃ¥ledes blev Jydsk Boldspil-Union (JBU) til DBU Jylland, Sjællands Boldspil-Union (SBU) til DBU Sjælland, Københavns Boldspil-Union (KBU) til DBU København, Fyns Boldspil-Union (FBU) til DBU Fyn, Lolland-Falsters Boldspil Union (LFBU) til DBU Lolland-Falster samt Bornholms Boldspil-Union (BBU) til DBU Bornholm.

I den hollandske Eredivisie spillede De Graafschap uafgjort 0-0 pÃ¥ hjemmebane mod FC Utrecht. Udeholdets danske anfører, Michael Silberbauer, deltog i den første time af kampen, hvorefter han blev præsenteret for det røde kort efter en aktion mod hjemmeholdets Youssouf Hersi. Det var den 30-Ã¥rige midtbanespillers første udvisning i en ligakamp.

2011
  2003

Morten Wieghorst indskrev sig i dansk fodbold historie ved at brænde et straffespark med vilje! Kort før pausen, ved stillingen 0-0, i Ligalandsholdets kamp mod Iran ved Carlsberg Cup i Hongkong blæste en tilskuer i en medbragt fløjte, og en iransk forsvarspiller - der stod med bolden ved baglinjen i straffesparksfeltet - samlede den op i hænderne i den fejlagtige tro, at dommeren havde afblæst for halvlegspausen. I stedet blev Danmark tilkendt et straffespark! Landstræner Morten Olsen instruerede Morten Wieghorst, det skulle sparke, til at brænde med vilje af sportslige Ã¥rsager - og sÃ¥dan blev det. For denne handling blev Ligalandsholdet efterfølgende tildelt en international hæderspris af CIFP (International Fair Play Committee). Ironisk nok vandt Iran kampen 1-0 - pÃ¥ et (regulært) straffespark kort ind i 2. halvleg.

2003
  1987

Brøndby IF vandt - som de første danske repræsentanter - med 2-0 over værterne fra Hongkong i finalen af Carlsberg Cup, den Ã¥rlige turnering i anledning af fejringen af det kinesiske mÃ¥nenytÃ¥r. MÃ¥lene blev scoret af Lars Olsen (pÃ¥ straffespark) og Kurt Bakholt.