<<forrige dag6. februar næste dag>>
  2013

I en venskabskamp spillet i Skopje tabte A-landsholdet med 0-3 til Makedonien. Allerede ved pausen havde hjemmeholdet etableret kampens resultat. Det var anden gang pÃ¥ ni mÃ¥neder - første gang var 26. maj 2012 - at A-landsholdet var bagud 0-3 efter første halvleg. Landsholdet var nu uden sejr i sine otte seneste kampe, hvilket var første gang siden de 13 kampe uden sejr i 1969-1971. Kasper Schmeichel (Leicester City FC) - søn af den tidligere A-landsholdsmÃ¥lmand og indehaver af rekorden for flest (129) A-landskampe, Peter Schmeichel - debuterede i mÃ¥let. Han blev dermed den 13. søn af en tidligere A-landsholdsspiller. Senest en debuterende mÃ¥lmand blev passeret mindst tre gange var 4. juni 1975. Læs vort referat af kampen pÃ¥ dbu.dk (eksternt link). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 781. Den foregÃ¥ende (780) blev spillet 14. november 2012, den efterfølgende (782) 22. marts 2013.

2013
  2011

Den tidligere AaB-spiller, Thomas Enevoldsen, scorede sit 10. mÃ¥l i den hollandske Eredivisie, da han pÃ¥ hjemmebanen, Euroborg, bragte FC Groningen foran 6-1 mod Willem II. Det hændte minutter efter, at den tidligere FC Midtjylland-spiller, Oluwafemi Ajilore, var blevet indskiftet for hjemmeholdet og godt 10 minutter efter, at klubkammeraten Nicklas Pedersen var blevet udskiftet. Kampen, der ogsÃ¥ omfattede et hattrick af Tim Matavž samt tre udvisninger, endte 7-1.

2011
  2010

I den hollandske Eredivisie vandt Heracles Almelo med 4-3 pÃ¥ hjemmebane over FC Groningen, hvis samtlige tre mÃ¥l blev scoret af danske spillere. Thomas Enevoldsen bragte udeholdet foran 2-0 kort før pausen, og Morten Nordstrand scorede til 3-1 føring fem minutter ind i 2. halvleg, men derefter vendte Heracles kampen med tre scoringer. Kort før tid blev Nicklas Pedersen indskiftet.

2010
  2008

A-landsholdet vandt 2-1 ude over Slovenien. Jon Dahl Tomasson (Villarreal CF) Ã¥bnede scoringen pÃ¥ straffespark efter en halv times spil. Det var samtidigt hans landskampsmÃ¥l nummer 50, hvilket alene Poul ″Tist″ Nielsen havde opnÃ¥et før, den 5. oktober 1924. Nicklas Bendtner (Arsenal FC) scorede sejrsmÃ¥let i 2. halvleg. Dennis Rommedahl (AFC Ajax) spillede sin A-landskamp nummer 75, og der var debut til Niki Zimling (Esbjerg fB) samt Mikkel Beckmann (Lyngby BK). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 728. Den foregÃ¥ende (727) blev spillet 21. november 2007, den efterfølgende (729) 26. marts 2008.

2008
  2007

A-landsholdet spillede for første gang mod Australien. Kampen blev afviklet pÃ¥ Loftus Road, hjemmebane for Queen Park Rangers FC, i London-bydelen Shepherd′s Bush og endte med dansk 3-1 sejr efter to mÃ¥l af Jon Dahl Tomasson (Villarreal CF) og et enkelt af Daniel Jensen (SV Werder Bremen). Morten Nordstrand (FC Nordsjælland) fik sin debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 716. Den foregÃ¥ende (715) blev spillet 15. november 2006, den efterfølgende (717) 24. marts 2007.