Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag7. februar næste dag>>
  2010

Emil Lyng debuterede for SV Zulte Waregem i den øverste belgiske række, Jupiler League. PÃ¥ hjemmebane tog Waregem mod Club Brugge KV og allerede i det 7. minut blev den 20-Ã¥rige debutant dagens helt med sit første ligamÃ¥l for klubben. Kampen endte dog 1-1.

I den tyske Bundesliga vandt 1. FSV Mainz 05 med 1-0 pÃ¥ hjemmebane over Borussia Mönchengladbach. Kampens enlige mÃ¥l blev scoret af Bo Svensson. Det var den 30-Ã¥rige forsvarsspillers første ligamÃ¥l for Mainz - og hans hidtil seneste.

2010
  2004

PÃ¥ Goodison Park i Liverpool var Thomas Gravesen pÃ¥ banen i hele kampen for Everton FC mod Manchester United FC. Ved pausen førte United med 3-0, men et kvarter før tid havde Everton fÃ¥et udlignet. Kort før tid fik hollandske Ruud van Nistelrooy (Manchester United) dog scoret sejsmÃ¥let. PÃ¥ banen den dag sÃ¥s ogsÃ¥ det 18-Ã¥rige stortalent, Wayne Rooney (Everton) samt portugisiske Cristiano Ronaldo (Manchester United).

2004
  1998

I den hollandske Eredivisie tabte RKC Waalwijk med 1-5 pÃ¥ hjemmebane til AFC Ajax i et danskeropgør. For hjemmeholdet spillede Dennis Rommedahl og for Amsterdam-klubben var det Michael Laudrup, som scorede hattrick.

1998
  1996

U/21-landsholdet deltog i en tre-nationers turnering afholdt af det amerikanske fodboldforbund i California. Ã…bningskampen, mod værterne fra USA. blev tabt 1-2 foran 2.000 tilskuere i San Diego. Den danske mÃ¥lscorer var Kern Lyhne (Ikast FS).

1996
  1991

Det danske U/21-landshold vandt 2-0 over Thailand ved Merdeka Cup, som blev afviklet i Malaysia. De danske mÃ¥l blev scoret af tvillingerne Martin og Michael Johansen (begge for KB). Sejren kunne have været større, men Michael Hansen (Silkeborg IF) brændte et straffespark.

1991
  1976

Der var tre danskere pÃ¥ banen i 1-1 opgøret mellem Borussia Mönchengladbach og Hamburger SV i den vesttyske Bundesliga. Hjemmeholdets angriber, Henning Jensen, blev dækket tæt af nordtyskernes Ole Bjørnmose. Allan Simonsen bragte sig i fokus ved, i kampens 52. minut, at misbruge et straffespark, som tilmed var et omspark, eftersom HSV′s mÃ¥lmand, Rudi Kargus, var gÃ¥et for tidligt ved Josef ″Jupp″ Heynckes straffespark, som blev misbrugt ved at skyde pÃ¥ stolpen.