<<forrige dag11. februar næste dag>>
  2012

Jannik Vestergaard scorede for TSG 1899 Hoffenheim i 1-1 udekampen hos SV Werder Bremen i den tyske Bundesliga. Det var første gang siden 22. januar 2011 - eller i 1 Ã¥r 20 dage - at en dansker scorede et mÃ¥l i den bedste tyske række, hvilket var en tangering af den negative mÃ¥ltørke-rekord fra 1994-95.

2012
  2009

A-landsholdet spillede uafgjort 1-1 mod Grækenland pÃ¥ Stadio Georgios Karaiskakis i Piræus. Efter en times spil, ved stillingen 1-0 til Danmark, fik Jakob Poulsen (AGF) sin debut med en indskiftning ved et hjørnespark - og var straks derefter impliceret i Theofanis Gekas′s udligning til slutresultatet 1-1. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 737. Den foregÃ¥ende (736) blev spillet 19. november 2008, den efterfølgende (738) 28. marts 2009.

2009
  2007

PÃ¥ et mÃ¥l af Martin Ericsson godt fem minutter ind i 2. halvleg vandt Brøndby IF med 1-0 over FC København i gruppespillet af Royal League 2006/07. Kampen blev spillet foran godt 17.000 tilskuere i Parken.

2007
  2006

I den tyske Bundesliga vandt FC Schalke 04 pÃ¥ hjemmebane over Bayer 04 Leverkusen med de herlige cifre 7-4. I det 9. minut Ã¥bnede Søren Larsen mÃ¥lscoringen, og han scorede yderligere én gang, til 5-2 i det 63. minut, inden han blev udskiftet, godt 10 minutter før tid, med Ebbe Sand. Tredje dansker pÃ¥ banen var Christian B. Poulsen, som spillede hele kampen for Schalke.

2006
  2003

Dagen efter sin 16 Ã¥rs fødselsdag debuterede Danilo Arrieta (Valencia CF) for U/17-landsholdet med et hattrick i 3-3 kampen ude mod Portugal.