<<forrige dag26. marts næste dag>>
  2013

I Parken spillede A-landsholdet uafgjort 1-1 mod Bulgarien i en kvalifikationskamp til VM 2014 i Brasilien. Daniel Agger (Liverpool FC) udlignede pÃ¥ straffespark. Læs vort referat af kampen pÃ¥ dbu.dk (eksternt link). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 783. Den foregÃ¥ende (782) blev spillet 22. marts, den efterfølgende (784) 5. juni 2013.

2013
  2011

PÃ¥ UllevÃ¥l i Oslo spillede A-landsholdet uafgjort 1-1 mod Norge i en kvalifikationskamp til EM 2012 i Polen/Ukraine. Danmark bragte sig foran 1-0 ved Dennis Rommedahl (Olympiacos) efter knap en halv times spil, men Erik Huseklepp udlignede for nordmændene med knap 10 minutter igen af kampen. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 761. Den foregÃ¥ende (760) blev spillet 9. februar, den efterfølgende (762) 29. marts 2011.

2011
  2008

PÃ¥ SAS Arena i Herning spillede A-landsholdet uafgjort 1-1 mod Tjekkiet i en venskabskamp. Danmark bragte sig ellers foran 1-0 i det 25. minut ved Nicklas Bendtner (Arsenal FC), men Jan Koller udlignede til slutresultatet kort før pausen. Thomas Kristensen (FC Nordsjælland) og Anders Randrup (Brøndby IF) fik begge debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 729. Den foregÃ¥ende (728) blev spillet 6. februar, den efterfølgende (730) 29. marts 2008.

2008
  2005

Nicolai Vollquartz var dommeren i Polens 8-0 sejr over Aserbajdsjan i en kvalifikationskamp til VM 2006 i Tyskland. Tomasz Frankowski scorede kampens første mÃ¥l efter 12 minutter og fuldbyrdere sit hattrick for Polen midt i anden halvleg. Kampens andet mÃ¥l, efter godt et kvarters spil, var et selvmÃ¥l af Aftandil Hadzhiev (AZE).

2005
  1995

Lyngby FC vandt 1-0 pÃ¥ hjemmebane over FC København i Superligaen. Det skulle vise sig fÃ¥ dage senere, den 29. marts 1995, at kampen var anfører Allan Nielsens sidste for københavnerne.

1995
  1970

Finalen for Danmarksserien 1969 blev spillet mellem Herfølge BK og Kastrup BK. Oprindeligt programsat til 30. november 1969, men amagerkanerne havde planlagt Ã¥rs-afslutningsfest den 29. november 1969, sÃ¥ det var forventet, at spillerne ville være indisponeret dagen efter og følgeligt ikke klar til kampen! Herfølge BK vandt det udsatte opgør med 3-0.

1970
  1933

Et af datidens store københavnske lokalopgør, mellem B 93 og B 1903, blev spillet - og endte med de noget usædvanlige cifre, 4-7. Gentofte-klubbens Aksel Hansen scorede hattrick, og ″3-erne″ havde dermed scoret 15 mÃ¥l i sine to seneste kampe.