<<forrige dag10. marts næste dag>>
  2005

I den første af to ottendelsfinaler i UEFA Cup′en pĂĄ Regional Sports Complex ″Olimpiyskiy″ mellem hjemmeholdet, ukrainske Shakhtar Donetsk og hollandske AZ Alkmaar, sĂĄ trak gæsterne det længste strĂĄ med en 3-1 sejr. Kampens sidste mĂĄl blev sat ind i det 90. minut af Kenneth Perez, der pĂĄ straffespark cementerede den hollandske sejr

2005
  2002

I Superligaen spillede Brøndby IF uafgjort 2-2 med Viborg FF. De grønblusedes goalgetter, Søren Frederiksen, ĂĄbnede scoringen efter et kvarters spil, men i det 22. minut blev jydernes Thomas Andie udvist efter en forseelse mod Peter Madsen. Det efterfølgende straffespark blev et internt polsk anliggende, som mĂĄlmand Arek Onyszko vandt efter at have pareret forsøget af Rafal Niznik, som dog udlignede pĂĄ riposten. Før pausen havde Frederiksen scoret sit andet mĂĄl, og føringen holdt indtil otte sekunder før sidste slutfløjt, hvor Peter Madsen sikrede det ene point til Vestegnen.

2002
  1974

A-landsholdet tabte 0-2 til Dahomey under ekstreme varme-forhold pĂĄ Stade de l′AmitiĂ© i Cotonou foran 6.000 tilskuere. Allerede ved pausen førte afrikanerne med slutcifrene over de udbrændte danskere, og at sejren blev ikke større skyldes alene mĂĄlmand Birger Jensen, der bl.a. parererede et straffespark. I 2. halvleg blev det til A-debut for Jan Højland (B 93).

1974
  1968

Harald Nielsen scorede sit sidste mĂĄl i den italienske Serie A for Internazionale FC i Milano-klubbens 3-0 sejr hjemme over Brescia Calcio.

1968
  1957

Axel Asmussen dømte VM-kvalifikationskampen Spanien 2-2 Schweiz. Rammerne var Santiago Bernabeu i Madrid, og fremmødet blev estimeret til 120.000.