<<forrige dag11. marts næste dag>>
  2007

I Superliga-kampen mellem AC Horsens og Silkeborg IF blev udeholdets mÃ¥lmand, engelske David Preece, udvist i det 71. minut efter at have taget med hænder uden for straffesparksfeltet. Det var blot 20. gang - og første gang siden 3. november 2002 - at en mÃ¥lmand blev udvist i Superligaen. ReservemÃ¥lmanden, Lasse Jørgensen, fik hermed sin debut i dansk fodbolds øverste række. Kampen endte 2-1 til hjemmeholdet.

2007
  2006

I forÃ¥rets første Superliga-kamp førte AGF med 1-0 over SønderjyskE indtil kampens sidste minut. Ikke blot blev Ã¥rhusianernes Shane Cansdell-Sherriff udvist efter sit andet gule kort, sønderjydenes Dennis Danry udlignede efterfølgende til slutresultatet 1-1 i dommerens tillægstid.

2006
  2000

Thomas Gravesen (Hamburger SV) fejrede sin 24 Ã¥rs fødselsdag ved - efter at være kommet pÃ¥ banen fra starten af 2. halvleg - at score direkte pÃ¥ frispark i sidste minut af Bundesliga-opgøret pÃ¥ hjemmebane mod SSV Ulm 1846. Desværre for ham og nordtyskerne, sÃ¥ havde udeholdet da allerede scoret to gange, og vandt sÃ¥ledes overraskende med 2-1.

2000
  1992

Brøndby IF offentliggjorde, at klubben havde skrevet kontrakt - gældende fra 1. juli 1993 - med Lyngby BK′s 22-Ã¥rige angriber, Per Pedersen. Imidlertid blev overgangen - efter en bitter strid mellem de to klubber - aldrig realiseret.

Søren Lerby blev fyret som cheftræner for FC Bayern München efter fem mÃ¥neder med svingende resultater, herunder det sensationelle nederlag pÃ¥ 2-6 til B 1903 den 23. oktober 1991. Som ny cheftræner blev udpeget Erich Ribbeck, der allerede i første kamp, 14. marts fik sin første sejr (2-0 hjemme over Hamburger SV).

U/21-landsholdet vandt 5-0 over Polen pÃ¥ Aalborg Stadion i den første af to kvartfinaler om europamesterskabet. MÃ¥lene blev scoret af Per Frandsen (LOSC Lille Métropole) samt to mÃ¥l af sÃ¥vel Miklos Molnar (Servette FC) som Peter Møller (AaB). Den polske mÃ¥lmand blev skadet ved mÃ¥let til 1-0 og blev udskiftet med reservemÃ¥lmanden, Arkadiusz Onyszko, der sÃ¥ledes indkasserede fire mÃ¥l. Returkampen blev spillet 25. marts. Kampene talte samtidigt som kvalifikationen til OL 1992 i Barcelona.

1992
  1961

I 4. runde af Landspokaltuneringen kvalificerede BK Hellas (KBU, Københavnsserien) sig overraskende til kvartfinalerne ved at besejre de tabende finalister fra 1960, BK Frem Sakskøbing (LFBU, 2. division), med 3-2 - herunder efter to mÃ¥l af den 34-Ã¥rige Erling Petersen. I kvartfinalen, spillet 16. april, ventede de forsvarende pokalvindere, AGF.