<<forrige dag15. marts næste dag>>
  2007

Brøndby IF vandt Royal League 2006/07 efter en finalesejr pÃ¥ 1-0 over de to seneste Ã¥rs vindere, FC København. Martin Ericsson scorede kampens enlige mÃ¥l, godt fem minutter før pausen, pÃ¥ straffespark. Kampen blev afviklet pÃ¥ Brøndby Stadion foran 17.914 tilskuere og med Tom Henning Øvrebø (NOR) som dommer. Det skulle efterfølgende vise sig, at dette blev den sidste Royal League-turnering.

2007
  1995

Der var danskermøde i den engelske Premier League. PÃ¥ The Dell tog Southampton FC med Ronnie Ekelund imod West Ham United FC med Marc Rieper. Kampen, der endte 1-1, blev Ekelunds sidste i engelsk fodbold, inden han returnerede til FC Barcelona, hvorfra han var udlÃ¥nt.

1995
  1989

AGF spillede 0-0 pÃ¥ udebane mod spanske FC Barcelona i returkampen af kvartfinalerne i UEFA′s daværende Europa Cup-turnering for pokalvindere. Da Ã¥rhusianerne havde tabt 0-1 pÃ¥ hjemmebane 14 dage før, sÃ¥ røg klubben hermed ud af turneringen.