<<forrige dag23. marts næste dag>>
  2014

Brøndby IF tabte 1-2 til OB på hjemmebane i Superligaen. Den tidligere Brøndby-spiller, Morten Skoubo, bragte fynboerne foran kort før pausen. Et kvarter ind i 2. halvleg øgede OB føringen ved et selvmål af Brøndbys Dario Dumic. Det var første gang i Superliga-historien, at en klub havde scoret selvmål i tre hjemmekampe i træk. Kort før tid fik Simon Makienok reduceret til slutresultatet.

2014
  2003

FC Midtjylland vandt med 2-1 ude over AB i Superligaen. Midtjydernes Frank Kristensen scorede såvel selvmål som de to mål til midtjysk sejr. Grundet AB′s anvendelse af en ulovlig spiller, Lennart Lynge Larsen, så blev kampens resultat af DBU efterfølgende omstødt til en sejr på 3-0 til FC Midtjylland. Følgeligt fik ″Farlige Frank″ også sine mål slettet, hvilket gav anledning til en del debat, da han scorede sit Superliga-mål nummer 98.

2003
  2002

I 1. division førte BK Frem med 1-0 på udebane mod AC Horsens efter et mål af Mirko Selak kort før pausen. Et selvmål af Lennart Lynge Larsen i det 67. minut bragte dog balance i regnskabet og vendte kampen, eftersom Johnny Tveen - 10 minutter senere - scorede AC Horsens′ sejrsmål til 2-1.

2002
  2000

Kim Milton Nielsen var dommeren i returopgøret af kvartfinalen i UEFA Cup 1999/00 mellem Werder Bremen (GER) og Arsenal FC (ENG). Englænderne havde et forspring på 2-0 fra det første af to opgør, og da Ray Parlour i det niende minut scorede til 1-0 for London-klubben, så var kampen reelt afgjort. Parlour scorede hattrick i kampen, der dog også bød på en udvisning af Arsenal FC′s franske angriber, Thierry Henry.

2000
  1997

Stefan Bidstrup debuterede for Lyngby FC i Superligaen i en udekamp mod Brøndby IF. Ebbe Sand bragte de blå-gule foran 1-0 midtvejs i 1. halvleg. Blot syv minutter før tid scorede Stefan Bidstrup i eget net og blev dermed Superliga-historiens første debutant, som scorede selvmål - og sikrede Brøndby IF en 2-0 sejr.

1997
  1994

Brøndby IF vandt med 6-0 over AGF i den første af to semifinaler i Landspokalturneringen. Mark Strudal scorede fire af sjællændernes mål, de to øvrige stod Thomas Thøgersen og Tommy Schram for.

1994
  1988

Det danske A-landshold varmede op til kvalifikationskampen ugen efter mod Vesttyskland til OL 1988 i Seoul ved at spille en træningskamp mod SC Pisa. Danskerne vandt 2-0 på mål af Jan Bartram - efter en frisparks-kombination - og Jan Lauridsen.

1988
  1890

I den første turnering arrangeret af DBU, Fodbold-Turneringen 1889/90, vandt AB med 11-0 over Østerbros BK.