Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag2. april næste dag>>
  2003

I Parken tabte A-landsholdet med 0-2 til Bosnien-Hercegovina i en kvalifikationskamp til EM 2004 i Portugal. Sergej Barbarez i det 23. minut og Elvir Baljic i det 29. minut var mĂĄlscorerne. RenĂ© Henriksen (Panathinaikos FC) og Jon Dahl Tomasson (AC Milan), som begge var i startopstillingen, bragte antallet af spillere med 50 A-landskampe op pĂĄ 31. Søren Berg (OB) fik sin debut i A-landsholdstrøjen. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 675. Den foregĂĄende (674) blev spillet 29. marts, den efterfølgende (676) 30. april 2003.

2003
  1995

OB vandt 3-1 over Lyngby BK pĂĄ hjemmebane i Superligaen. SĂĄvel Carsten som Michael Hemmingsen scorede for fynboerne og blev dermed det blot andet brødrepar, som scorede i samme Superliga-kamp. De første var tvillingerne Martin og Michael Johansen, som første gang præsterede dette den 23. maj 1993.

1995
  1991

Bjarne Goldbæk scorede for 1. FC Kaiserslautern i klubbens 4-1 udesejr over 1. FC NĂĽrnberg i Bundesligaen. De ″Røde Djævles″ tre øvrige mĂĄl var et hattrick af Bruno Labbadia.

1991
  1989

OB førte med 1-0 pĂĄ udebane over Silkeborg IF i 1. division, lige indtil sidste minut, hvor Kim Milton Nielsen dømte straffespark til fordel for hjemmeholdet. Troels Bech omsatte til udligning og, kort efter, slutresultatet 1-1, men forinden havde OB′s træner, Roald Poulsen, været pĂĄ banen og skælde ud - samt blive bortvist.

1989
  1978

Brøndby IF debuterede i 2. division med at spille uafgjort 1-1 pĂĄ hjemmebane mod AaB, som var rykket ned fra 1. division 1977. Allan Jensen scorede sjællændernes historiske første mĂĄl i næstøverste række - ganske som han ogsĂĄ scorede de blĂĄgules første mĂĄl i 3. division, 22. marts 1975. Nordjydernes udligning til slutresultatet var et straffespark sat ind af Steen Frost. Der var knap 1.100 tilskuere til sæsonpremieren.

1978
  1966

De første kampe i den nydannede turnering umiddelbart under divisionerne, Danmarksserien, blev spillet. I Kreds 1 vandt B 1903 [2] med 3-2 over Husum BK. Allan Michaelsen var dobbelt mĂĄlscorer for Gentofte-klubben, der tillod sig at brænde et straffespark. I Kreds 4 var et rent Ă…lborg-opgør, da IK Chang [2] vandt 4-0 over Vejgaard BSK.