Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag3. april næste dag>>
  2009

Køge BK tabte med 0-3 hjemme til Herfølge BK. Kampen blev aldrig spillet, eftersom Køge BK den 4. februar 2009 blev suspenderet fra 1. division grundet afsagt konkursdekret. Den 14. marts 2009 godkendte DBU overbygningsaftalen HB Køge mellem moderklubberne ... Køge BK og Herfølge BK ...

2009
  2005

Christian Holst scorede hattrick for Lyngby BK i sjællændernes 5-0 hjemmesejr over Aarhus Fremad i 2. division.

2005
  1969

Den ene semifinale af Landspokalturneringen vandt BK Frem med 3-1 efter forlænget spilletid over B 1903 i Københavns Idrætspark. Christian Andersen havde bragt Gentofte-klubben foran 1-0 pÃ¥ direkte frispark i 1. halvleg, men Jørn Jeppesen scorede hattrick med ét mÃ¥l i 2. halvleg og to mÃ¥l i den forlængede spilletid. Dermed var Valby-klubben klar til finalen mod KB, og da københavnerne i efterÃ¥ret 1968 havde vundet DM-guld, sÃ¥ var BK Frem allerede nu sikret plads i Europa Cup′en for Pokalvindere 1969/70 - uanset resultatet af pokalfinalen den 15. maj 1969.

I den anden pokal-semifinale, spillet pÃ¥ Aalborg Stadion, vandt KB med 1-0 over AaB efter forlænget spilletid. Dermed fik KB chancen for at vinde ″the Double″, altsÃ¥ DM- og LP-guld i samme sæson, eftersom københavnerne allerede havde vundet Danmarkmesterskabet Ã¥ret før - i øvrigt sikret ved en sejr pÃ¥ Aalborg Stadion den 3. november 1968.

1969
  1965

I sin første turneringskamp nogensinde tabte Brøndby IF - som pÃ¥ datoen havde eksisteret i præcis fire mÃ¥neder - med 0-1 pÃ¥ udebane hos Roskildes BK′s 2. hold. Kampen var sæsonpremieren i SBU′s Mellemrække - eller dansk fodbolds sjette-øverste niveau pÃ¥ daværende tidspunkt.

1965
  1898

I DBU′s Fodbold-Turneringen 1897/98 spillede BK Frem og ØB uafgjort 0-0 pÃ¥ Nørre Fælled. I henhold til turneringens propositioner gjaldt, at kampe ikke kunne ende uafgjort. Hvis de gjorde, skulle straks spilles to gange 15 minutters forlænget spilletid, men hvis der da fortsat ikke fandtes en vinder, sÃ¥ skulle kampen spilles om. Imidlertid havde ØB′s spillere, straks efter kampen, forladt spillepladsen - og kampen kunne følgeligt ikke viderespilles. I stedet for at tilkende BK Frem sejren erklærede DBU, at kampen skulle spilles om, hvilket den blev 11. april 1898.