<<forrige dag4. april næste dag>>
  2004

AB vandt 1-0 over BK Frem i Superligaen, men blev 26. maj 2004 fratrukket de 3 point som følge af, at akademikerne ikke havde indhentet det internationale spillercertifikat for ″Ali Akida″, hvis korrekte navn skulle vise sig at være Emmanuel Ake.

2004
  2003

I den engelske Premier League vandt Bolton Wanderers FC med 2-0 pÃ¥ hjemmebane over Manchester City FC. Kampen var et danskeropgør. Hos hjemmeholdet spillede Per Frandsen og Henrik ″Tømrer″ Pedersen, der Ã¥bnede mÃ¥lscoringen ved at sætte bolden ind bag Peter Schmeichel i City-mÃ¥let.

2003
  1994

Lars Højer Nielsen scorede direkte pÃ¥ hjørnespark til 1-0 efter godt et kvarters spil af en Superliga-kamp mellem FC København og AaB. Ved pausen var de forsvarende Danmarkmestre dog kommet bagud 1-2 og efter godt en stime stod kampen 1-3 i Parken, inden indskiftede Michael Johansen tog fat og var manden bag Morten Falchs to scoringer, i kampens sidste kvarter, til slutresultatet 3-3.

1994
  1976

I sæsonpremieren tog de forsvarende danmarksmestre, Køge BK, mod Vanløse IF pÃ¥ Køge Stadion. Til trods for en pauseføring pÃ¥ 2-0 mÃ¥tte hjemmeholdet dog tage til takke med uafgjort 2-2, da københavnerne scorede to gange i kampens sidste 10 minutter. Kampen huskes imidlertid for episoden i 1. halvleg, hvor en tilskuer bag Vanløse IF′s mÃ¥l kastede en hjemmelavet plasticbombe ind pÃ¥ banen, omkring fem meter fra mÃ¥lmand Jan Madsen. Bomben eksploderede, men heldigvis kom ingen noget til. Gerningsmanden blev ikke pÃ¥grebet.

1976
  1962

Vejle BK og Esbjerg fB mødtes i Landspokalturneringens 4. runde. Kampen var udsat fra 3. december 1961 pÃ¥ grund af snefald. DBU havde ellers udsat kampen til 10. december 1961, men spillerne protesterede grundet juleferie-planer, hvorfor kampen blev udsat til forÃ¥ret. Esbjerg fB vandt i øvrigt 4-3 efter forlænget spilletid og var herefter klar til kvartfinalerne fire dage senere, den 8. april 1962.