<<forrige dag9. april næste dag>>
  2011

I 2. division vest tabte Rishøj BK pÃ¥ hjemmebane med 2-3 til Middelfart G&BK. Efterfølgende viste det sig, at kampen var den første af syv, i hvilke fynboerne ulovligt anvendte spilleren Ole Dau, som i vinterpausen havde skiftet fra FC Svendborg, men spillercertifikatet blev først overført den 11. maj 2011. Følgeligt blev Middelfart G&BK - i henhold til propositionerne - dømt som taber af kampen med 0-3.

2011
  2008

I 1. division spillede LFA og BK Frem uafgjort 0-0 i Nykøbing Falster. Kampen var en omkamp efter den oprindelige kamp, spillet 24. marts 2008, blev afbrudt efter godt et kvarters spil.

2008
  2007

Der blev scoret to hattrick i Superliga-kampen mellem Silkeborg IF og AaB, og som endte 4-6. Hjemmeholdets Thomas Raun fuldbyrdede sit pÃ¥ straffespark fem minutter før tid, mens aalborgensernes Rade Prica klarede sit pÃ¥ blot 11 minutter i 2. halvleg. Dette var blot anden gang, hver klub har scoret et hattrick i en Superliga-kamp - første gang var 10. oktober 2001 - i øvrigt ogsÃ¥ med Silkeborg IF som det tabende hjemmehold.

2007
  2006

I den tyske Bundesliga spillede MSV Duisburg uafgjort 1-1 pÃ¥ hjemmebane mod FC Schalke 04. Begge mÃ¥l blev scoret af danskere. MSV Duisburg kom foran godt fem minutter før pausen, da Christian B. Poulsen scorede selvmÃ¥l. Fem minutter før tid reddede Søren Larsen dog kastanjerne ud af ilden for sin holdkammerat med udligningen til slutresultatet. Thomas Bælum spillede knap en halv time for MSV Duisburg, og Ebbe Sand (FC Schalke 04) blev indskiftet med knap et kvarter tilbage af kampen.

2006
  1991

A-landsholdet spillede uafgjort 1-1 mod Bulgarien i en venskabskamp pÃ¥ Odense Stadion foran blot 4.004 tilskuere. Debuterende Jes Høgh (AaB) bragte Danmark foran 1-0 efter godt en halv times spil, men bulgarierne udlignede til slutresultatet godt fem minutter før tid. Torben Frank (Lyngby BK) fik ogsÃ¥ sin A-landsholdsdebut. Landsholdet var uden spillere fra Brøndby IF, der næste dag, 10. april 1991, skulle spille UEFA Cup-semifinale mod AS Roma.

1991
  1986

Blot to mÃ¥neder før sin første VM-slutrunde tabte A-landsholdet overraskende med 0-3 til Bulgarien i en venskabskamp i Sofia. Lars Olsen (Brøndby IF) fik debut. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 486. Den foregÃ¥ende (485) blev spillet 26. marts, den efterfølgende (487) 13. maj 1986.

1986
  1978

Der blev skrevet dansk fodbold-historie, da en verdensmester fik debut i Danmarksturneringen. Robert Frederick Chelsea (″Bobby″) Moore, som var anfører for England ved VM-slutrunden i 1966, løb pÃ¥ banen for Herning Fremad for første gang i et 3. divisionsopgør mod Holstebro BK. Lige meget hjalp det, eftersom Herning tabte med 0-1.

1978
  1939

I Mesterskabsserien vandt B 93 med 10-0 over Vejen SF i Københavns Idrætspark. Københavnerne befæstede dermed yderligere sin førerposition i toppen af tabellen, medens det var 10. nederlag i træk for jyderne. To af B 93′s spillere scorede hattrick. Først Erik Petersen (som scorede fire mÃ¥l i alt), sÃ¥ Kai Uldaler.