<<forrige dag12. april næste dag>>
  2010

Andreas Laudrup (FC Nordsjælland) og Mads Laudrup (HB Køge) mødtes i en Superliga-kamp i Farum Park. Dermed blev der skrevet historie, eftersom det var første gang, to Laudrup-brødre mødtes i en kamp pÃ¥ seniorplan. Kampen endte 1-1.

2010
  2001

I en Superliga-kamp spillede AaB og FC København uafgjort 1-1. Den 21-Ã¥rige Christian Poulsen scorede sit første Superliga-mÃ¥l for københavnerne, mens norske Frank Strandli udlignede for hjemmeholdet. Kampen endte ogsÃ¥ 1-1 i røde kort. Knap 10 minutter før tid slog og sparkede AaB′s Lennart Bak og FCK′s Sibusiso Zuma efter hinanden, og det takserede dommeren, Steen Knudsen, til et rødt kort til hver af kombattanterne.

2001
  1992

Silkeborg IF′s Lars Melvang fik det røde kort af Jan Damgaard for - i det 88. minut og foran 1-0 ude hos AGF - at snøre sin støvle forud for et indkast. DBU′s disciplinærudvalg omgjorde efterfølgende udvisningen til en advarsel i stedet. Sejren pÃ¥ 1-0 blev der ikke ændret pÃ¥.

1992
  1989

A-landsholdet vandt 2-0 over Canada i vor første A-landskamp mod nordamerikanerne. Lars Elstrup (OB) scorede til 1-0, og et canadisk selvmÃ¥l fuldbyrdede sejren. Før kampen kunne de 10.400 tilskuere pÃ¥ Aalborg Stadion hylde Kent Nielsen (Brøndby IF), der blev den 78. spiller med 25 A-landskampe. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 527. Den foregÃ¥ende (526) blev spillet 22. februar, den efterfølgende (528) 26. april 1989.