<<forrige dag20. april næste dag>>
  2016

Brøndby IF havde fÃ¥et 1-1 i Telia Parken i det første semifinaleopgør i DBU Pokalen mod FC København den 6. april, og pÃ¥ papiret havde Brøndby IF derfor en lille fordel. FC København vidste, at skulle de i pokalfinalen, skulle de score - og det gjorde de sÃ¥ i det 78. minut. Nicolai Jørgensen afsluttede en lang dribletur med at sende bolden ind bag Frederik Rønnow, og da den scoring var kampens eneste, var det derfor FC København, der kvalificerede sig til pokalfinalen den 5. maj 2016.

2016
  2006

Esbjerg fB vandt med 5-2 over Brøndby IF i det første af to opgør af Landspokalturneringens semifinaler - og det blot tre dage efter vestjyderne havde tabt et Superliga-opgør til Brøndby IF med 0-3 pÃ¥ udebane. Aldrig før havde sjællænderne ladet sÃ¥ mange mÃ¥l gÃ¥ ind i en pokalkamp.

2006
  2002

BK Fremad Amager vandt med 3-2 hos IF Skjold Birkerød i 2. division. Amagerkanerne scorede dog samtlige fem mÃ¥l i kampen, eftersom John Gadalla og Peter Østergaard bragte sjællænderne pÃ¥ 2-0, før københavnerne fik styr pÃ¥ kampen.

2002
  1994

A-landsholdet vandt 3-1 over Ungarn i Parken foran blot 12.152 tilskuere. Dette var landstræner Richard Møller Nielsens 50. kamp i spidsen for landsholdet. Det første kvarter af kampen var ikke uden drama set med danske øjne. Først bragte Istvan Vincze ungarerne foran i det andet minut, og i det 14. minut pÃ¥drog John ″Faxe″ Jensen (Arsenal FC) sig en knæskade og udgik. Han blev erstattet af debutanten Thomas Helveg (Udinese Calcio). Anfører Michael Laudrup (FC Barcelona) udlignede pÃ¥ et straffespark midt i 1. halvleg og bragte Danmark foran 2-1 lige før pausen. Knap et kvarter ind i 2. halvleg kom Flemming Povlsen (BV Borussia Dortmund) pÃ¥ banen for Frank Pingel (Bursaspor) - og to minutter senere havde han scoret til slutresultatet efter en genial hælaflevering fra Brian Laudrup. Jesper Kristensen (Brøndby IF) blev derefter dagens anden debutant i de sidste 20 minutter af kampen. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 581. Den foregÃ¥ende (580) blev spillet 9. marts, den efterfølgende (582) 26. maj 1994.

Se målene her (eksternt link til YouTube):

1994
  1991

Brøndby IF vandt med 3-1 over Vejle BK i Superligaen. Samtlige sjællændernes mÃ¥l var signeret Bent ″Turbo″ Christensen, som dermed scorede Superliga-historiens første hattrick. Efter et kvarters spil parerede Peter Schmeichel (Brøndby IF) et straffespark fra Johnny Mølby (Vejle BK), der tilmed sendte riposten pÃ¥ stolpen.