<<forrige dag22. maj næste dag>>
  2017

Morten "Duncan" Rasmussen scorer pÃ¥ straffespark i Superliga Playoff kampen mellem Viborg FF og AGF. MÃ¥let var til 1-0 og betød, at Morten "Duncan" Rasmussen nÃ¥ede op pÃ¥ 140 mÃ¥l i Superligaen, og dermed blev den mest scorende spiller i Superligaens historie. Kampen endte for øvrigt 2-2.

2017
  2014

A-landsholdet spillede 2-2 mod Ungarn i en venskabskamp spillet i Debrecen. Det var syvende gang, de to nationer mødtes i Ungarn - og de rødhvide havde fortsat første sejr til gode. Der var debut til Jakob Ahlmann (AaB). Læs vort referat af kampen pÃ¥ dbu.dk (eksternt link). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 793. Den foregÃ¥ende (792) blev spillet 5. marts, den efterfølgende (794) 28. maj 2014.

2014
  2011

PÃ¥ et mÃ¥l af Søren Christensen i det 90. minut vandt FC Nordsjælland med 3-2 over FC Midtjylland i finalen af Landspokalturneringen. Det var første gang i pokalturneringens historie, at de samme to klubber mødtes i to finaler i træk, eftersom kampen var en gentagelse fra Ã¥ret før, den 13. maj 2010. Nordsjællænderne spillede tilmed sin 14. pokalkamp i træk uden nederlag, hvilket var en tangering af AGF′s rekord, opnÃ¥et 17. august 1988.

2011
  2005

Dommer René Christensen fik et ildebefindende i pausen af Superliga-opgøret, OB 3-1 FC Midtjylland, og mÃ¥tte pÃ¥ hospitalet. Den ene linjevogter, Bo Blankholm Pedersen, fik dermed karrierens anden og sidste kamp i dansk fodbolds øverste række - den første var næsten 10 Ã¥r tidligere, den 11. august 1995.

2005
  1941

De første kvartfinaler i DM′s ″Krigsturnering″ blev spillet. Kampen mellem B 1903 og ØB endte 3-3 efter forlænget spilletid, og da straffesparkskonkurrence ikke var indført som tie-breaker, sÃ¥ vandt B 1903 efter simpel ″Plat eller Krone″-lodtrækning, hvor den af dommer Henrik Dahl anvendte femøre landede til Gentofte-klubbens fordel.

1941
  1932

I Emdrupparken vandt KFUM København med 9-1 over BK Viktoria i Oprykningsserien. SÃ¥vel Gothardt Nielsen (4 mÃ¥l) som Børge Hansen scorede hattrick.

I Københavns Idrætspark vandt den professionelle engelske klub, Huddersfield Town FC, med 7-1 (2-0) over et udvalgt, københavnsk hold. ″Dave″ Mangnall scorede fire mÃ¥l. Det danske mÃ¥l blev scoret af Pauli Jørgensen fÃ¥ minutter før tid og ved stillingen 7-0 til englænderne.

PÃ¥ Aarhus Stadion havde AIA besøg af Liverpool FC, der vandt 8-0 (5-0) foran 2.500 tilskuere. Thomas ″Tiny″ Bradshaw var den altdominerende spiller. Dave Wright, Archie McPherson og Edmund Hancock scorede hver to mÃ¥l.