<<forrige dag24. maj næste dag>>
  2014

I 2. division øst vandt FC Roskilde for 18. DM-kamp i træk og tangerede dermed Skive IK′s DM-rekord. Jyderne havde selv overtaget rekorden mÃ¥neden før, den 25. april 2014, da klubben overgik AGF′s 61 Ã¥r gamle rekord fra 2. division 1952/53.

2014
  2009

Esbjerg fB tabte pÃ¥ hjemmebane med 0-1 til FC København - mÃ¥let scoret kort før pausen pÃ¥ straffespark af César Santin - og dermed sluttede en succesrig uge for københavnerne - efter 4-0 sejren over Brøndby IF én uge tidligere, den 17. maj 2009, 1-0 sejren over AaB i pokalfinalen tre dage tidligere, den 21. maj 2009 - med DM-guld efter sejren i Esbjerg, eftersom klubben ikke længere kunne indhentes. Dermed sikrede FC København sig "The Double" for anden gang. Første gang var i 2003/04-sæsonen.

2009
  2001

Silkeborg IF vandt pokalfinalen efter en 4-1 sejr over AB. Blot fire dage tidligere, den 20. maj 2001, havde jyderne pÃ¥ hjemmebane tabt 1-2 til akademikerne i Superligaen. I finalen bragte AB sig foran 1-0 pÃ¥ et mÃ¥l af Emmanuel Ake (var kendt under navnet ″Ali Akida″ pÃ¥ tidspunktet for finalen), men efter pausen scorede Silkeborg IF fire gange ved Brian Pedersen, Thomas Poulsen og to gange Henrik Pedersen.

2001
  1998

For anden gang pÃ¥ blot tre dage tabte FC København med 1-4 til Brøndby IF i Parken. Efter nederlaget i pokalfinalen den 21. maj 1998, kom turen nu til Superligaen. De to rivaler fulgtes ad ved pausen, hvor stillingen var 1-1, men i 2. halvleg scorede sjællænderne tre gange.

1998
  1978

Søren Lerby (AFC Ajax) debuterede pÃ¥ A-landsholdet i Københavns Idrætspark og udlignede til slutresultatet 3-3 mod Irland i en kvalfikationskamp til EM 1980 i Italien. De to øvrige mÃ¥l blev scoret af Henning Jensen (Real Madrid CF) og Benny Nielsen (RSC Anderlecht). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 406. Den foregÃ¥ende (405) blev spillet 8. februar, den efterfølgende (407) 31. maj 1978.

1978
  1975

Allan Simonsen scorede hattrick for Borussia Mönchengladbach i klubbens 6-2 hjemmesejr over Wuppertaler SV i den vesttyske Bundesliga. Det første af de tre mÃ¥l blev sat ind pÃ¥ straffespark. Holdkammerat Jupp Heynckes scorede Borussias tre øvrige mÃ¥l, medens Henning Jensen forblev mÃ¥lløs og blev udskiftet i kampens 75. minut. Dette var Simonsens andet hattrick i 1974/75-sæsonen. Det første blev fuldbyrdet den 18. oktober 1974.