<<forrige dag26. maj næste dag>>
  2016

Brøndby IF mødte pÃ¥ udebane deres onde Ã¥nder fra Hobro IK. Men denne dag var det Brøndby IFs tur til at juble, først bragte David Boysen de blÃ¥-gule foran 1-0 tidligt i 1. halvleg, og kort før sidste fløjt lukkede og slukkede Kamil Wilczek med sin scoring til slutresultatet 2-0.

2016
  2012

PÃ¥ Imtech Arena i Hamburg tabte A-landsholdet med 1-3 til Brasilien i en venskabskamp blot to uger før EM-slutrunden i Polen/Ukraine. Nicklas Bendtner (Sunderland FC) scorede Danmarks enlige mÃ¥l, omend Niki Zimling (Club Brugge KV) ogsÃ¥ blev noteret for et mÃ¥l, desværre i eget net. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 771. Den foregÃ¥ende (770) blev spillet 29. februar, den efterfølgende (772) 2. juni 2012.

2012
  2005

FC København vandt den første udgave af Royal League, 2004/05-sæsonen, efter en finalesejr over svenske IFK Göteborg. Kampen blev afviklet pÃ¥ svenskernes hjemmebane, Nya Ullevi, foran 10.216 tilskuere og med norske Terje Hauge som dommer. Efter 1-1 i den ordinære kamp skred de to klubber straks til straffesparkskonkurrencen, hvor københavnerne trak det længste strÃ¥ og vandt 11-10.

2005
  2002

PÃ¥ Kimiidera Stadium i japanske Wakayama vandt A-landsholdet med 2-1 over Tunesien i en sidste generalprøve forud for første kampe ved VM-slutrunden blot seks dage senere. Jesper Grønkjær (Chelsea FC) samt Ebbe Sand (FC Schalke 04) scorede de danske mÃ¥l. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 664. Den foregÃ¥ende (663) blev spillet 17. maj, den efterfølgende (665) 1. juni 2002.

2002
  1999

Allerede efter godt fem minutters spillet af UEFA Champions League finalen mÃ¥tte mÃ¥lmand Peter Schmeichel (Manchester United FC) kapitulere overfor Mario Basler (FC Bayern München). Den tyske føring holdt til det 89. minut, hvor mÃ¥lscoreren blev udskiftet og sluttede sig til holdkammeraterne, der stod pÃ¥ sidelinjen iklædt guldtrøjer. Godt 20 minutter tidligere havde englænderne dog indskiftet Teddy Sheringham, og han fik udlignet, hvorefter det var op til den vævre nordmand, Ole-Gunnar Solskjær - der var blev indskiftet i det 81. minut - at sikre den legendariske 2-1 sejr til Manchester United i dommerens overtid.

1999
  1991

SÃ¥vel Jacob Laursen og Torben Sangild (begge Vejle BK) som Thomas Helveg (OB) scorede selvmÃ¥l i Superliga-kampen, OB 4-2 Vejle BK.