<<forrige dag30. juni næste dag>>
  2016

Brøndby IF indledte kvalifikationen (1. kvalifikationsrunde) frem mod gruppespillet i UEFA Europa League med en udekamp mod islandske Valur. Stillingen var 0-0 ved pausen, men et kvarter inde i 2. halvleg har to gange Kamil Wilczek og Teemu Pukki bragt Brøndby IF foran 3-0. 11. minutter før tid blev det 4-0 ved Christian Jakobsen, og først i kampens sidste minut kom islændingene pĂĄ mĂĄltavlen ved Einar Karl Ingvarsson. Returkampen blev spillet den 7. juli.

Der var 4.347 tilskuere pĂĄ MCH Arena, da FC Midtjylland indledte deres europæiske sæson frem mod gruppespillet i UEFA Europa League. FC Midtjylland indtrĂĄdte allerede i 1. kvalifikationsrunde, og skulle her møde FK Suduva fra Litauen. Paul Onuachu scorede kampens eneste mĂĄl i det 56. minut, og sikrede dermed midtjyderne en 1-0 sejr.

2016
  2011

Michael Svendsen var dommer i den første af to kampe i 1. kvalifikationsrunde af UEFA Europa League mellem islandske ĂŤBV Vestmannaeyjar og irske Saint Patrick′s Athletic FC. Islændingene vandt 1-0 pĂĄ et straffespark af Andri Ă“lafsson knap fem minutter efter pausen. Kampen blev spillet pĂĄ HlĂ­Ă°arendi i ReykjavĂ­k.

2011
  1998

Ved VM-slutrunden i Frankrig mødtes Argentina og England i ottendelsfinalerne. Udover latinamerikanernes sejr pĂĄ straffespark huskes kampen nok bedst for en batalje straks efter 2. halvleg var sat i gang og som endte med, at David Beckham blev udvist af dommeren, danske Kim Milton Nielsen, for at have sparke den argentinske spiller, Diego Simeone, mens Beckham lĂĄ i græsset.

Se episoden her (eksternt link til YouTube):

1998
  1971

Foran 40.400 tilskuere i Københavns Idrætspark tabte A-landsholdet med 1-3 til Vesttyskland efter at have ført 1-0 det meste af kampen. Kresten Bjerre (R. Racing White) scorede Danmarks mĂĄl efter knap Ă©t kvarter og den føring holdt indtil 20 minutter før tid, hvor Gerd MĂĽller udlignede efter den danske mĂĄlmand, Erik Lykke Sørensen (Morton FC), ikke kunne fastholde et langskud fra Franz Beckenbauer. Heinz Flohe bragte vesttyskerne foran 10 minutter før tid, og fĂĄ minutter senere slog ″Der Kaiser″ himself sejren fast ved at score mellem benene pĂĄ Lykke. Viggo Jensen (B 1909) fik en fin debut pĂĄ landsholdet.

1971
  1957

A-landsholdet tabte 1-2 til Sverige foran et rekordstort fremmøde, 51.600 tilskuere, i Københavns Idrætspark. Jens Peter Hansen (Esbjerg fB) havde ellers bragt de rødhvide foran pĂĄ straffespark efter godt et kvarters spil, men svenskerne fik udlignet inden pausen og scorede sejrsmĂĄlet 10 minutter før tid. Dette var Sveriges sejr nummer 25 mod Danmark og overgik dermed for første gang danskerne, som indtil da havde 24 sejre, i den indbyrdes landskampsstatistik. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 212. Den foregĂĄende (211) blev spillet 19. juni, den efterfølgende (213) 10. juli 1957.

1957
  1912

Danmark vandt med 7-0 over Norge i kvartfinalen ved OL-slutrunden i Stockholm. Anthon Olsen (B 93) debuterede pĂĄ landsholdet og scorede hattrick i kampen - første mĂĄl endda efter blot tre minutters spil - som blev spillet pĂĄ RĂĄsunda. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 6. Den foregĂĄende (5) blev spillet 21. oktober 1911, den efterfølgende (7) 2. juli 1912.