<<forrige dag9. juli næste dag>>
  2009

Lars Christoffersen var dommeren i returopgøret i 1. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League mellem walisiske The New Saints FC og Fram Reykjavík fra Island. Sidstnævnte vandt 2-1 og sejrsmÃ¥let blev scoret pÃ¥ straffespark af Samuel Tillen midtvejs i 2. halvleg.

2009
  2006

OB tabte overraskende med 0-1 pÃ¥ udebane til irske Shelbourne FC i UEFA Intertoto Cup. Dette var returkampen i turneringens 2. runde, og da fynboerne havde vundet 3-0 i det første opgør, spillet 2. juli 2006, sÃ¥ avancerede klubben alligevel til 3. runde - med en sammenlagt mÃ¥lscore pÃ¥ 3-1.

2006
  1978

Den jyske serie 2-klub, Engesvang BK, vandt 4-3 over Fjordager IF (Fynsserien) i 1. runde af Landspokalturneringen - efter straffespark. Tredje gang var lykkens gang for hede-klubben, der efter nederlag til Holstebro BK i 1971 og Aabenraa BK i 1972 for første gang vandt og, dermed, avancerede til 2. runde. Her blev det imidlertid til et nederlag til Nibe BK. Ikast-klubben har ikke siden kvalificeret sig til pokalturneringens afsluttende runder.

1978
  1970

I en træningskamp pÃ¥ Island mod et udvalgt hold af spillere under 23 Ã¥r vandt det danske A-landshold med 6-1 til trods for, at kampen blev afviklet i en stiv kuling. Islændingene havde medvind i 1. halvleg, men gjorde ikke brug af den, sÃ¥ledes at danskerne førte 2-1 ved pausen. Det islandske mÃ¥l blev scoret efter et langskud, som den danske mÃ¥lmand, Bent Hansen, ikke kunne holde fast.

1970
  1967

AGF tabte 1-3 i Inter-Toto Cup pÃ¥ udebane til VSS KoÅ¡ice fra Tjekkoslovakiet. Samtlige KoÅ¡ices mÃ¥l blev scoret af Ján Strausz. AGF′s enlige mÃ¥l blev scoret af Hans Pedersen. Ved kampens slutning blev der begÃ¥et straffespark mod Ã¥rhusianernes Anders Bundgaard, men da dommeren - østtyske Erwin Vetter - allerede ″var begyndt at fløjte kampen af″, som han sagde efterfølende, sÃ¥ undlod han at dømme for forseelsen!