<<forrige dag23. juli nĂŠste dag>>
  2009

I returkampen i 2. kvalifikationsrunde af UEFA Europa League spillede Randers FC pĂ„ hjemmebane 1-1 mod litauiske FK Sūduva - og kvalificerede sig dermed til 3. kvalifikationsrunde med en samlet sejr pĂ„ 2-1. Jydernes mĂ„l blev scoret midt i 1. halvleg. FĂžrst misbrugte Marc Nygaard et straffespark, men pĂ„ riposten fik Kasper Lorentzen presset litauernes Povilas Leimonas til at score selvmĂ„l.

Michael Svendsen var dommeren pĂ„ Gradski stadion i kroatiske Koprivnica, da hjemmeholdet, NK Slaven, havde bragt sig foran 2-0 ved pausen mod makedonske FK Milano i returkampen af 2. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League. I 2. halvleg scorede udeholdet to mĂ„l, men hjemmeholdet scorede seks, og de 1.500 tilskuere fik dermed en 8-2 sejr at gĂ„ hjem pĂ„ - og et avancement til 3. kvalifikationsrunde med sammenlagt 12-2.

2009
  2000

FC Midtjylland debuterede i Superligaen med en 4-0 sejr over Lyngby FC. Mogens Laursen scorede hattrick, inden Thomas Thomasberg fuldbyrdede den perfekte start.

2000
  1997

I en kamp mellem Danmarksmestrene (BrĂžndby IF) og Pokalvinderne (FC KĂžbenhavn), spillet pĂ„ BrĂžndby Stadion, vandt ″hjemmeholdet″ med 2-0 pĂ„ mĂ„l af Ole Bjur og Peter MĂžller. Kampen huskes ogsĂ„ for, at sidstnĂŠvnte - mod kampens afslutning og efter nogle tilskuere var lĂžbet ind pĂ„ banen - sparkede til en FCK-hat, som lĂ„ pĂ„ banen - og dette afstedkom sĂ„ meget ophidselse blandt visse af kĂžbenhavnernes tilhĂŠngere, at disse mĂ„tte fjernes fra stadion, fĂžr ″DHL-pokalen″ kunne overrĂŠkkes til BrĂžndby IF.

1997
  1988

I 1. runde af Landspokalturneringen vandt IHF uden kamp over UlkebĂžl I&UF. SĂžnderjyderne kunne ikke stille til kampen i Århus, da klubbens 1. hold sad i en bus pĂ„ vej hjem fra et trĂŠningsophold i Mosel-distriktet. Udover, at UIU tabte kampen pĂ„ skrivebordet, sĂ„ fik klubben ogsĂ„ fĂžrst to Ă„rs karantĂŠne - senere halveret til Ă©t Ă„r - samt en kontant bĂžde.

1988
  1986

BrĂžndby IF vandt med 2-1 pĂ„ hjemmebane over OB i den davĂŠrende 1. divison. Med 10 minutter igen, ved stillingen 1-1, blev fynboernes mĂ„lmand, Lars HĂžgh, skadet. Forsvarsspilleren Kim Ziegler ifĂžrte sig mĂ„lmandstrĂžjen, og to minutter fĂžr tid scorede sjĂŠllĂŠndernes anfĂžrer, Lars Olsen, sejrsmĂ„let pĂ„ direkte frispark.