<<forrige dag24. juli næste dag>>
  2010

César Santin scorede FC Københavns Superliga-mÃ¥l nummer 1.000. I 2. runde af 2010/11-sæsonen bragte han de forsvarende Danmarksmestre foran 1-0 hos Esbjerg fB. Københavnerne vandt kampen 2-1, genvandt mesterskabet og vestjyderne endte sæsonen som nedrykkere.

2010
  2005

Henrik Nystrup Kragh debuterede som dommer i Superligaen i Viborg FF′s 3-1 hjemmesejr over FC Nordsjælland.

2005
  2004

Esbjerg fB vandt 4-0 hjemme over litauiske FK Vėtra i UEFA Intertoto Cup. Fredrik Berglund scorede hattrick inden pausen, inden Jess Thorup slog sejren fast pÃ¥ straffespark kort ind i 2. halvleg. Det var tredje gang, der blev scoret hattrick i en UEFA klubturnering med deltagelse af Esbjerg fB, men første gang at vestjyderne stod bag bedriften.

2004
  2000

For første gang i knap 23 Ã¥r skulle var Lars Høgh ikke længere førstevalg til mÃ¥lmandsposten hos OB. Efter han havde lagt op var Jesper Christiansen ny ankermand hos fynboerne, og i 1. runde af Superligaen var stillingen 0-0 pÃ¥ hjemmebane mod Viborg FF indtil 10 minutter før tid. OB′s Sune Heilbo blev da udvist efter sin anden advarsel - denne gang for at tage bolden med hænderne - og minuttet efter rettede Michael Hemmingsen et skud fra Alex Nørlund af, sÃ¥ Jesper Christiansen var prisgivet. SelvmÃ¥let skulle vise sig at blive jydernes sejrsmÃ¥l, da kampen endte 0-1.

2000
  1993

Det danske Old-Boys landshold spillede en uofficiel landskamp mod Tysklands ditto. Kampen endte 2-2. De danske mÃ¥l blev scoret af Henrik Skouboe samt Jan Vingaard.

1993
  1976

I Landspokalturneringens 2. runde vandt Stubbekøbing BK (Lolland-Falster serien - ″niveau 5″) overraskende med 3-1 pÃ¥ hjemmebane over BK Fremad Amager (1. division - øverste niveau). Der var sÃ¥ledes en niveau-forskel pÃ¥ fire rækker mellem de to klubber. Ved sæsonens afslutning i efterÃ¥ret rykkede amagerkanerne ned i 2. division 1977, mens falstringerne mÃ¥tte vente ét Ã¥r, før oprykningen til Danmarksserien 1978 var en realitet.