<<forrige dag12. august næste dag>>
  2014

I 1. runde af DBU Pokalen tog Marstal IF/Rise S&IF (Danmarksserien) imod FC Sydvest (2. division vest). Kampen, som blev sat i gang kl. 17.30, endte 1-1 efter 90 minutter. I samrÃ¥d med dommeren, Allan Borgstrøm, enedes de to klubber da - for at kunne nÃ¥ den sidste færge, kl. 20.45, fra Ærøskøbing til Svendborg - om at forbigÃ¥ den ellers pÃ¥krævede to gange 15 minutters forlængede spilletid for at afgøre kampen ved straffespark. Her sejrede hjemmeholdet 4-3.

2014
  2009

A-landsholdet tabte 1-2 til Chile foran 8.700 tilskuere pÃ¥ Brøndby Stadion. Sydamerikanerne blev landholds-historiens modstander nummer 80 gennem tiderne. Det danske mÃ¥l blev scoret af en debutant, Lasse Schöne (NEC), blot to minutter efter han var blevet indskiftet. Kris Stadsgaard (Rosenborg BK) fik ogsÃ¥ sin A-landskamps debut i denne kamp. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 741. Den foregÃ¥ende (740) blev spillet 6. juni, den efterfølgende (742) 5. september 2009.

2009
  2008

I Landspokalturneringens 1. runde vandt Vinding SF med hele 15-0 over Hviding IF. Det var blot anden gang i pokalturneringens historie, at en kamp sluttede med 15 mÃ¥ls forskel. Første gang var Brøndby IF′s 16-1 sejr den 4. august 1982. For Hviding IF var det anden gang - ud af tre mulige - at en pokalkamp endte med, at modstanderne scorede mindst 10 mÃ¥l. Første gang var 13. august 2003.

2008
  1999

Lyngby FC spillede sin kamp nummer 25 i UEFA′s klubturneringer og vandt 7-0 over maltesiske Birkirkara FC i UEFA Cup′en. Seks forskellige spillere scorede for sjællænderne, alene Søren Hermansen blev noteret for to mÃ¥l - det første og det sidste. Dette var femte gang, en dansk klub scorede mindst syv mÃ¥l i en kamp i UEFA′s klubturneringer. Forrige gang, 20. august 1996, var ogsÃ¥ mod en maltesisk klub.

1999
  1990

I 1. division tog Næstved IF mod AGF pÃ¥ hjemmebane. Stig Tøfting bragte Ã¥rhusianerne foran efter godt et kvarters spil, og 10 minutter senere øgede AGF-mÃ¥lmand Troels Rasmussen føringen pÃ¥ straffespark. Inden pausen havde sjællænderne fÃ¥et reduceret ved Søren Juel, og straks i 2. halvleg faldt udligningen ved Alex Nielsen, som - senere, efter en times spil - havde frit løb over en halv banelængde og blev væltet omkuld af Troels Rasmussen i AGF′s straffesparksfelt. Forseelsen blev takseret til at rødt kort til Ã…rhus-mÃ¥lmanden samt til et straffespark, som Klaus Skakun konverterede til 3-2 sejrsmÃ¥let for hjemmeholdet.

1990
  1989

Som forkamp til den Ã¥rlige ″Charity Shield″-kamp - mellem den engelske mester (Arsenal FC) og FA Cup vinder (Liverpool FC) - spillede det engelske U16-landshold mod et kombineret "Scandinavia U16 XI". De danske spillere pÃ¥ holdet var Christian Duus, Rene Mellin, Jeppe Tengbjerg og Mikkel Wind. England vandt 2-1. Efter kampen var spillerne tilskuere til Liverpools 1-0 sejr over Arsenal. Jan Mølby sad pÃ¥ bænken hele kampen for Merseyside-klubben.

1989
  1956

I 1. runde af Landspokalturneringen vandt Holte IF med 10-4 over Præstø IF, mens Kølkær G&IF pÃ¥ hjemmebane tabte med 2-14 til Nørre Aaby IK. Det var første gang i LP-historien, at der pÃ¥ samme dato var to kampe hvor den ene klub scorede et tocifret antal mÃ¥l.