Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag4. september næste dag>>
  2016

Den første VM-kvalifikationskamp frem mod VM i 2018 blev spillet i Telia Parken. Her var modstanderen Armenien, og Christian Eriksen bragte Danmark foran 1-0 allerede i det 17. minut. Den føring holdt kampen ud – dog kunne det sagtens være blevet 2-0, men desværre misbrugte selvsamme Eriksen et straffespark efter 72 minutter. Kampen blev overværet af 21.795 tilskuere i Telia Parken. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 816. Den foregÃ¥ende (815) blev spillet 31. august 2016, den efterfølgende (817) 8. oktober 2016.

2016
  2015

Hele 35.648 tilskuere var mødt frem i Telia Parken for at se Danmark mod Albanien. Kampen var en EM-kvalifikationskamp frem mod EM i Frankrig, men desværre mÃ¥tte hovedparten af de mange tilskuere gÃ¥ skuffede hjem, for kampen endte uden scoringer. Dermed forspildte Danmark chancen for at hente albanerne, der inden opgøret lÃ¥ pÃ¥ 2. pladsen i gruppen. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 805. Den foregÃ¥ende (804) blev spillet 13. juni 2015, den efterfølgende (806) 7. september 2015.

2015
  2004

I Parken spillede A-landsholdet 1-1 mod Ukraine i den første kvalifikationskamp til VM 2006 i Tyskland. Martin Jørgensen (AC Fiorentina) Ã¥bnede ballet med sin scoring til 1-0 i kampens 9. minut, men ukrainerne udlignede knap 10 minutter inde i 2. halvleg. Blandt dommer-kvartetten var det usædvanlige at 4. dommeren, franske Nicole Petignat, var en kvinde. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 693. Den foregÃ¥ende (692) blev spillet 18. august, den efterfølgende (694) 9. oktober 2004.

2004
  2001

Det danske U21-landshold tabte med 1-3 til Bulgarien i en kvalifikationskamp til Europamesterskaberne. Kampen blev spillet pÃ¥ Hristo Botev Stadion i Vratza. DBU indgav protest mod mÃ¥lene, der var 250cm høje ved stolperne, men 240cm pÃ¥ midten (skal være 244cm hele vejen) - og hjørneflagene var placeret pÃ¥ løbebanerne i stedet for pÃ¥ græsset. UEFA efterkom ikke protesten.

2001
  1999

A-landsholdet vandt 2-1 over Schweiz i en kvalifikationskamp til EM 2000 i Belgien/Holland. Allan Nielsen (Tottenham Hotspur FC) og Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) scorede de danske mÃ¥l. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 634. Den foregÃ¥ende (633) blev spillet 18. august, den efterfølgende (635) 8. september 1999.

1999
  1991

A-landsholdet og Island spillede 0-0 i en venskabskamp pÃ¥ Laugardalsvöllur i Reykjavík. Der var debut til Peter Møller (AaB), Frank Pingel (Brøndby IF) og Heine Fernandez (Silkeborg IF). Kampen var Bo Johanssons sidste som cheftræner for det islandske landshold. Han blev senere, i 1996, dansk A-landsholdstræner. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 553. Den foregÃ¥ende (552) blev spillet 15. juni, den efterfølgende (554) 25. september 1991.

1991
  1982

Lars Bastrup sad pÃ¥ bænken fra starten i opgøret mellem Hamburger SV og Karlsruher SC i den vesttyske Bundesliga. Efter knap en halv time mÃ¥tte nordtyskernes centreforward, Horst Hrubesch, udgÃ¥ med en skade, og danskeren blev indskiftet. Han takkede for tilliden ved, fire minutter senere, at score til 2-0. Kampen endte 4-0 til HSV, der ogsÃ¥ havde Allan Hansen pÃ¥ banen den dag.

1982
  1957

Den danske dommer, Leo Helge, blev den første som udviste en spiller i en Europa Cup-kamp. PÃ¥ Ibrox Stadium i Glasgow tog hjemmeholdet, Rangers FC, mod det franske mesterhold, AS Saint-Étienne, i det første af to opgør i 1. runde (pÃ¥ daværende tidspunkt fandtes kun én klubturnering under UEFA, sÃ¥ ″Europa Cup for Mesterhold″ er underforstÃ¥et her). Efter et kvarters spil sÃ¥ de 85.000 tilskuere algerieren, Rachid Mekhloufi, bringe franskmændene foran 1-0. FÃ¥ minutter senere bragte Don Kitchenbrand balance i tingene, til pausestillingen 1-1. Kort ind i 2. halvleg bragte Alex Scott skotterne foran 2-1, hvorefter Saint-Etiennes anfører, Richard Tylinski, blev udvist af Leo Helge. Kort før kampen sluttede scorede Billy Simpson til slutresultatet 3-1 til Rangers FC.