Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag19. oktober næste dag>>
  2008

For fjerde gang i Superligaens historie scorede en debutant et selvmÃ¥l. PÃ¥ hjemmebanen, Fionia Park, vandt OB med 4-2 over Esbjerg fB. Vestjyderne bragte sig ellers foran tidligt i kampen, men halvvejs i 1. halvleg scorede Esbjerg fB′s debuterende svenske forsvarsspiller, Alexander Östlund, selvmÃ¥l og udlignede derved til 1-1. Forrige gang en Superliga-debutant scorede selvmÃ¥l var 1. august 2004.

2008
  2003

Navid Dayyani, i en alder af 16 Ã¥r 244 dage, forbedrede den over syv Ã¥r gamle rekord som Superligaens yngste spiller. Den er siden blevet yderligere forbedret.

PÃ¥ Gladsaxe Stadion vandt AaB med 3-0 over AB i Superligaen. I det 44. minut scorede Michael Silberbauer og bragte AaB foran 1-0. Det var samtidigt mÃ¥l nummer 7.000 siden Superligaens første kamp den 16. marts 1991. Michael Silberbauer var ogsÃ¥ mÃ¥lskytten bag Superliga-historiens mÃ¥l nummer 6.000 den 24. marts 2002.

2003
  1986

I 1. division vandt AGF med 1-0 pÃ¥ udebane over Herfølge BK - og sikrede dermed DM-guldet for første gang siden 1960 og for femte gang i alt. Det forløsende mÃ¥l blev scoret af Jan Lauridsen, som ikke blot scorede sit første mÃ¥l i Danmarksturneringen, han kunne hermed hænge DM-guldmedaljer i fodbold ved siden af dem, han vandt i 1983 som hÃ¥ndbold-spiller for Aarhus KFUM.

1986
  1980

Vejle BK og Hvidovre IF mødtes i 27. og fjerdesidste runde af 1. division. Ved pausen stod den 1-0 i Nørreskoven, men i anden halvleg blev de 4.000 tilskuere vidner til hele ni mÃ¥l, og kampen sluttede 7-3 til hjemmeholdet.

1980
  1964

DBU′s formand, UEFA′s første President (1950-62) samt medlem af FIFA′s Executive Committee (fra 1962), døde pludseligt under sin hjemrejse fra Tokyo, hvor han havde deltaget i FIFA′s Congress, som pÃ¥ daværende tidspunkt fandt sted hvert andet Ã¥r. Under en mellemlanding pÃ¥ Hawaii fik Ebbe Schwartz angiveligt et hjerteanfald og døde kort efter.

1964
  1908

Danmark spillede sin første officielle landskamp. Modstanderen, i kvartfinalerne ved OL i London, var Frankrigs B-landshold. Nils Middelboe (KB) blev dansk landsholdsfodbolds første mÃ¥lscorer med sit mÃ¥l til 1-0 i det 10. minut, men dagens topscorer var Vilhelm Wolfhagen (KB), der nettede fire gange i 9-0 sejren. Som nævnt var dette landsholdets officielle kamp nummer 1. Den efterfølgende (2) blev spillet 22. oktober 1908.