<<forrige dag23. september næste dag>>
  2015

I DBU Pokalens 2. runde mødtes Jægersborg BK og FC Roskilde 8 dage tidligere (15. september). FC Roskilde gik til pausen med en føring pÃ¥ 2-1, hvorefter kampen blev afbrudt som følge af tordenvejr og kraftig regn. Kampen blev genoptaget denne dag, hvor anden halvleg blev afviklet. Den vandt FC Roskilde med 4-0 og dermed kampen med 6-1 efter en pokalkamp over 8 dage.

2015
  2007

I Superligaen vandt Esbjerg fB med 2-0 hjemme over FC Midtjylland. Kort før pausen blev midtjydernes Magnus Troest udvist for sit andet gule kort pÃ¥ 10 minutter, begge gange for en forseelse mod vestjydernes Jesper Lange. Da kampen var slut, og spillerne forlod banen, rÃ¥bte Maros Klimpl ukvemsord efter en linjevogter, og det ledte til et rødt kort og, dermed, karantæne.

2007
  2001

BK Frem var bagud med 1-2 hjemme mod B 1909 kort ind i 2. halvleg af 1. divisionskampen mellem de to hold. Men, pÃ¥ to hattrick, af Mirko Selak og af Cihan Cengiz, sÃ¥ vandt Valby-klubben med 7-2!

2001
  1994

FC København fik sæsonen første sejr - i niende forsøg - ved at besejre Brøndby IF med 2-1 i Parken. SejrsmÃ¥let blev scoret af Allan Nielsen kort før tid, hvorefter nogle af udeholdets tilhængere afbrændte plastic-stolesæder pÃ¥ tribunerne, ligesom der under og efter kampen var udbrudt uroligheder, primært, internt mellem tilskuerne i Brøndby-afsnittet pÃ¥ tribunen og/eller ordensmagten.

1994
  1992

De forsvarende europamestre, Danmark, spillede sin anden kvalifikationskamp til VM 1994 i USA. Igen blev det 0-0 mod en baltisk republik, denne gang Litauen. Kim Christofte (1. FC Köln) - helten fra straffesparkskonkurrence i EM-semifinalen tre mÃ¥neder tidligere - brændte et straffespark mod Litauen efter knap en times spil. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 567. Den foregÃ¥ende (566) blev spillet 9. september, den efterfølgende (568) 14. oktober 1992.

1992
  1964

PÃ¥ Odense Stadion tabte B 1909 med 2-5 til spanske Real Madrid CF i den første af to kampe i 1. runde af Europa Cup′en for Mesterhold. Walter Richter havde ellers udlignet madrilenernes tidlige føring, men inden pausen var konge-klubben foran 3-1. Ferenc Puskas scorede spaniernes sidste mÃ¥l med et langskud i det ene mÃ¥lhjørne, inden John Danielsen reducerede til slutstillingen direkte pÃ¥ hjørnespark fÃ¥ minutter før tid.

1964
  1959

A-landsholdet spillede sin første EM-kvalifikationskamp nogensinde. I Københavns Idrætspark var danskerne foran 2-0 mod Tjekkoslovakiet efter blot 20 minutters spil, pÃ¥ mÃ¥l af anfører Poul Pedersen (AIA) samt Bent Hansen (B 1903). Inden pausen havde tjekkoslovakkerne dog udlignet til slutstillingen 2-2. Danmark havde chancen for et sejsmÃ¥l, men Henning Enoksen (Vejle BK) misbrugte desværre et straffespark knap 10 minutter før tid ved at sparke bolden direkte i favnen pÃ¥ Tjekkoslovakiets mÃ¥lmand. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 229. Den foregÃ¥ende (228) blev spillet 13. september, den efterfølgende (230) 4. oktober 1959.

1959
  1934

Til trods for en 1-0 føring pÃ¥ et mÃ¥l af Carl Lundsteen (AGF) efter knap en times spil, sÃ¥ tabte landsholdet 1-3 til Norge pÃ¥ et regnvÃ¥dt Ullevaal i Oslo. Werner Hedegaard (AaB), Ernst Nielsen (AaB) samt Kaj Nielsen (AGF) debuterede. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 95. Den foregÃ¥ende (94) blev spillet 3. juli, den efterfølgende (96) 7. oktober 1934.