<<forrige dag2. oktober næste dag>>
  2013

På Estadio Santiago Bernabéu tabte FC København med 0-4 til spanske Real Madrid CF i gruppespillet af UEFA Champions League. Cristiano Ronaldo og Ángel di María tegnede sig for hver to mål. Dette var københavnernes største Europa Cup-nederlag siden 20. december 2007, da klubben tabte med samme cifre hos skotske Aberdeen FC.

2013
  2012

FC Nordsjælland tabte 0-4 på hjemmebane til engelske Chelsea FC i gruppespillet af UEFA Champions League. Nederlaget var det største til en dansk klub på hjemmebane i UEFA′s klubturneringer siden Randers FC tabte med samme cifre til tyske Hamburger SV den 30. juli 2009.

2012
  1988

OB tabte 0-4 på hjemmebane til Ikast FS i 1. division. Jydernes sejr blev slået fast med et selvmål, knap 10 minutter før tid, af fynboernes Leon Hansen. IFS′ træner, Lars Bastrup, var da blevet bortvist af dommeren, Henning Lund-Sørensen, efter en ordveksling midtvejs i 2. halvleg.

1988
  1960

I 1. division mødtes topholdet KB og bundholdet BK Frem i Københavns Idrætspark foran knap 16.000 tilskuere. Valby-klubben bragte sig foran 2-0 inden der var spillet 10 minutter, men ved pausen havde KB scoret fire gange til stillingen 4-2. Spillet til det ene mål fortsatte i 2. halvleg, hvor KB scorede yderligere fire mål, før BK Frem fik reduceret til 8-3 med godt 10 minutter igen. Inden kampen var slut havde KB scoret yderligere to gange, til slutresultatet 10-3! Jørgen Ravn stod for fire af målene. Bent Krog (KB) scorede to mål i kampen - begge på straffespark.

1960
  1955

Københavns Idrætsparks nye Hovedtribune blev indviet med en landskamp mod England, der vandt 5-1 foran 50.000 tilskuere. Allerede ved pausen førte englænderne 3-0, og kom yderligere foran, inden holdkaptajnen, Knud Lundberg (AB), reducerede. Poul Andersen (Skovshoved IF) debuterede. Den nye tribune var i perioden 1955-90 også kendt som ″den dyre langside″, inden den ved nyåbningen af Parken i 1992 blev til ende tribune, eftersom banen da var blevet vendt 90 grader. I december 2007 blev tribunen nedrevet for at gøre plads til en moderniseret konstruktion, der siden 2009 har muliggjort en mere fleksibel udnyttelse af pladsen. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 198. Den foregående (197) blev spillet 11. september, den efterfølgende (199) 16. oktober 1955.

1955
  1949

Ludvig Jørkov var dommeren i en landskamp, spillet i Malmö, mellem Sverige og Finland. Oprindeligt skulle de to lande have spillet en kvalifikationskamp til VM 1950 i Brasilien, men eftersom Finland trak sig fra turneringen, så spillede Sveriges A-hold denne dag mod Norge, og stillede op med B-holdet mod Finland. Alligevel vandt svenskerne med 8-1!

1949
  1927

Den første landskamp efter Danmarksturneringens start blev spillet. Landsholdet vandt med 3-1 over Tyskland i Københavns Idrætpark. Michael Rohde (B 93) scorede to mål, mens Henry Hansen (B 1903) scorede ét. Anføreren, Fritz Tarp (B 93), blev den ottende spiller, som herved rundede 25 landskampe, og der var debut til Axel Hansen (B 1903). Dette var landsholdets officielle kamp nummer 65. Den foregående (64) blev spillet 19. juni, den efterfølgende (66) 30. oktober 1927.

Efter landskampen i Københavns Idrætspark blev samme sted spillet en kamp mellem Handelsstandens BK og B 1913 i Danmarksturneringens Kreds 2. HB vandt 4-3, men det var med skindet på næsen, eftersom stillingen var 4-0 indtil 20 minutter før tid.