<<forrige dag20. november næste dag>>
  2012

I sin femte kamp i gruppespillet af UEFA Champions League tabte FC Nordsjælland med 2-5 i Parken til ukrainske FC Shakhtar Donetsk. Morten Nordstrand bragte nordsjællænderne foran efter 24 minutter, men to minutter senere udlignede ukrainerne med et særdeles kontroversielt mÃ¥l. Efter et Fair Play-relateret dommerkast pÃ¥ Donetsks banehalvdel, uden deltagelse af FCN, sparkede Willian bolden ned mod Jesper Hansen i FCN-mÃ¥let. I stedet for at lade de uskrevne regler gælde - altsÃ¥ lade modstanderne fÃ¥ bolden igen - sÃ¥ opsnappede Luiz Adriano bolden, driblede udenom Hansen og trillede bolden i mÃ¥l. Dommeren, Antony Gautier (FRA), tillod naturligvis mÃ¥let, eftersom The Laws of the Game ikke var overtrÃ¥dt. Til trods for FCN-føring pÃ¥ 2-1 kort derefter fik ukrainerne overtaget og, i 2. halvleg, kørte den sikre sejr hjem - ikke mindst pÃ¥ grund af et hattrick af ″skurken″ Luiz Adriano.

2012
  2007

AaB offentliggjorde et nyt navnesponsorat for sin hjemmebane, Aalborg Stadion, som - med virkning fra kvalifikationskampen samme aften mellem Danmark og Slovenien for U/21-landshold til EM 2009 og til aftalens udløb den 31. december 2011 - ville blive kaldt Energi Nord Arena.

2007
  2005

PÃ¥ hjemmebane tabte AC Horsens med 3-4 til FC Midtjylland i Superligaen. Det var et særdeles begivenhedsrigt opgør med syv mÃ¥l, hvoraf det ene var et selvmÃ¥l. Herudover havde kampen to brændte straffespark samt et rødt kort.

2005
  2002

A-landsholdet vandt med 2-0 over Polen i en venskabskamp spillet i Parken. Jon Dahl Tomasson (AC Milan) scorede til pausestillingen 1-0. I 2. halvleg slog Thomas Røll Larsen (FC København) sejren fast med sit første mÃ¥l i sin blot anden landskamp. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 672. Den foregÃ¥ende (671) blev spillet 12. oktober 2002, den efterfølgende (673) 12. februar 2003.

2002
  1968

A-landsholdet vandt med 5-1 over Luxembourg i en venskabskamp spillet i Københavns Idrætspark. Finn Wiberg (AB) scorede hattrick, herunder to mÃ¥l pÃ¥ straffespark. De øvrige danske mÃ¥l blev scoret af Bent Jensen (B 1913). Kampen gav ogsÃ¥ debut til Hans Jørgen Christiansen (Esbjerg fB) og Kurt Præst (KB). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 311. Den foregÃ¥ende (310) blev spillet 20. oktober, den efterfølgende (312) 4. december 1968.

1968
  1955

I Landspokalturneringens 1/8-finaler skulle Københavns Idrætspark have dannet rammerne om to af kampene samme eftermiddag. Efter 4 mm regn om natten valgte turneringsledelsen dog om morgenen, efter en inspektion af banen, at flytte kampene til Østerbro Stadion. Skæbnen ville, at vejret klarede op og at temperaturen sneg sig pÃ¥ pÃ¥ 18 grader. Først vandt AB (KBU, 1. division) med 9-1 over BK Marienlyst (FBU, Fynsserien) efter hattrick af sÃ¥vel Frank Rechendorff som Holger Seebach. Dernæst vandt BK Frem (KBU, 1. division) med 3-2 over KFUM København (KBU, 2. division), men først efter forlænget spilletid - og sejrsmÃ¥let var tilmed et selvmÃ¥l af KFUM′s Henning Hvidemose.

1955
  1949

Carl Aage Præst (Juventus FC) scorede sit første hattrick i den italienske Serie A og sikrede Torino-klubben en 3-0 udesejr over Pro Patria. Efter 12 runder lÃ¥ Juventus pÃ¥ tabellens førsteplads med 22 point for 10 sejre og to uafgjorte.

1949
  1910

Ã˜B (Østerbro Boldklub) og naboerne fra B 93 mødtes i en kamp i KBU′s turnering. ″93″ vandt med 14-2, bl.a. efter seks mÃ¥l af Axel Thufason samt tre af Alf Olsen.