Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag31. oktober næste dag>>
  2009

AGF og FC Midtjylland mødtes i Superligaen. Godt fem minutter før tid stod kampen 1-1, hvorefter FCM′s Winston Reid med et selvmÃ¥l bragte AGF foran 2-1. I kampens sidste sekunder fik midtjyderne dog udlignet til slutresultatet 2-2, ogsÃ¥ pÃ¥ et selvmÃ¥l, denne gang af AGF′s Jens Gjesing.

2009
  1995

I returkampen i UEFA Cup′ens 2. runde vandt Brøndby IF - pÃ¥ et hovedstød af norske Dan Eggen - sensationelt med 1-0 pÃ¥ Anfield over engelske Liverpool FC. Sjællænderne gik dermed videre til 3. runde med en sammenlagt mÃ¥lscore pÃ¥ 1-0.

Se målet efter hjørnesparket her (eksternt link til YouTube):

1995
  1965

I Landspokalturneringens 3. runde vandt B 93 (KBU, 1. division) med 3-2 over BK Stefan (KBU, Københavnsserien). Men det var pÃ¥ et hængende hÃ¥r. Ikke blot havde Stefan brændt et straffespark i 1. halvleg, to minutter før den ordinære kamps afslutning scorede Jørgen Hartwig til serie-klubbens 2-1 føring, men i kampens sidste sekunder ramte en tilfældig bold en Stefan-forsvarer pÃ¥ hælen, og bolden snød mÃ¥lmanden til B 93-udligning og forlænget spilletid. Igen i sidste minut faldt afgørelsen - og igen var det et selvmÃ¥l af Stefan, som sendte B 93 videre i turneringen.

1965
  1961

A-landsholdet tabte med 1-3 til U-landsholdet (U21) i en træningskamp spillet i Københavns Idrætspark. Efter blot otte minutter bragte Eyvind Clausen (KB) ungdomslandsholdet foran pÃ¥ et langskud, men A-landsholdet udlignede efter knap en halv times spil pÃ¥ et direkte frispark af Jørn Sørensen (KB). Kort før pausen bragte Finn Larsen (B 1903) igen U-holdet foran, og i 2. halvleg øgede Niels Møller (Odense KFUM) til det noget overraskende resultat.

1961
  1915

Landsholdet vandt 2-0 over Sverige pÃ¥ Stockholms Stadion. MÃ¥lene blev scoret i 1. halvleg af Poul ″Tist″ Nielsen (KB) samt Michael Rohde (B 93). Christian Grøthan (B 93) fik debut. Ifølge samtidige presserapporter rejste næsten 1.000 danskere med tog til Stockholm for at overvære kampen. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 17. Den foregÃ¥ende (16) blev spillet 19. september 1915, den efterfølgende (18) 4. juni 1916.