<<forrige dag14. november næste dag>>
  2015

Danmark mødte Sverige i den første af to playoff-kampe om en plads ved EM 2016. Kampen blev spillet i Stockholm foran 49.053 tilskuere. Emil Forsberg bragte svenskerne foran 1-0 lige inden pausen, og blot fem minutter inde i 2. halvleg blev det 2-0, da Zlatan Ibrahimović scorede pÃ¥ straffespark. Ti minutter før tid sendte Nicolai Jørgensen bolden i mÃ¥l, og gav dermed Danmark et potentielt vigtigt udebanemÃ¥l. Om det lykkedes Danmark at fÃ¥ vendt 1-2 til videre deltagelse ved EM blev afgjort den 17. november 2015. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 809. Den foregÃ¥ende (808) blev spillet 11. oktober 2015, den efterfølgende (810) 17. november 2015.

Danmark og Sverige var begge endt som 3ere i deres EM-gruppe, og skulle derfor ud i to knald-eller-fald kampe om en plads ved sommerens EM i Frankrig. Det første opgør blev spillet pÃ¥ Friends Arena i Stockholm, og her kunne de 49.053 tilskuere se Emil Forsberg og Zlatan Ibrahimovic bringe Sverige foran 2-0. Danmark fik reduceret ti minutter før tid ved Nicolai Jørgensen, og dermed fik Danmark et noget bedre udgangspunkt inden returkampen tre dage senere i København. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 809. Den foregÃ¥ende (808) blev spillet 11. oktober 2015, den efterfølgende (810) 17. november 2015.

2015
  2014

Serbien var værter for en EM-kvalifikationskamp mod Danmark. Kampen blev spillet uden tilskuere, dette grundet uroligheder – skudt i gang af en drone – i en EM-kvalifikationskamp mellem Serbien og Albanien den 14. oktober 2014. Grundet disse uroligheder havde UEFA frataget serberne tre point, samt besluttet at Serbien skulle spille de efterfølgende to kampe uden tilskuere. PÃ¥ trods af manglen pÃ¥ støtte kom fra tribunerne kom Serbien godt i gang med kampen, de kom i hvert fald foran efter blot fire minutter, da Tosic sendte bolden i mÃ¥l. Den stilling holdt frem til det 60. minut, hvor Nicklas Bendtner udlignede – og blot to minutter senere gjorde Simon Kjær det til 2-1. Fem minutter før tid scorede Nicklas Bendtner sit andet mÃ¥l, og sikrede dermed Danmark en sikker 3-1 sejr. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 799. Den foregÃ¥ende (798) blev spillet 14. oktober, den efterfølgende (800) 18. november 2014.

2014
  2012

A-landsholdet spillede 1-1 mod Tyrkiet i en venskabskamp spillet pÃ¥ Türk Telekom Arena i Istanbul. Nicklas Bendtner (Juventus FC) scorede det enlige danske mÃ¥l. LandskampsÃ¥ret 2012 indeholdt dermed blot to sejre, hvilket ikke var hændt siden 1978. Viktor Fischer (AFC Ajax) fik debut som den syvende yngste spiller for Danmark og knap 60 Ã¥r efter hans morfar, Poul Pedersen, fik sin første af 50 landskampe den 21. juni 1953. Læs vort referat af kampen pÃ¥ dbu.dk (eksternt link). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 780. Den foregÃ¥ende (779) blev spillet 16. oktober 2012, den efterfølgende (781) 6. februar 2013.

2012
  2009

A-landsholdet mødte for første gang Sydkorea. PÃ¥ Blue Water Arena i Esbjerg blev knap 16.000 tilskuere til en mÃ¥lløs affære. 10 minutter før tid blev Jesper Grønkjær (FC København) indskiftet til sin 75. landskamp og blev dermed den 15. spiller, som rundede dette antal. Leon Jessen (FC Midtjylland), Søren Rieks (Esbjerg fB) og Johan Absalonsen (OB) fik hver sin debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 746. Den foregÃ¥ende (745) blev spillet 14. oktober, den efterfølgende (747) 18. november 2009.

2009
  1998

Erik Bo Andersen scorede sit første Bundesliga-mÃ¥l. Den tidligere goalgetter for AaB i Superligaen slog nu sine folder for MSV Duisburg og i hjemmekampen mod VfL Bochum slog nordjyden 2-0 sejren fast et kvarter før tid.

1998
  1990

I den sidste A-landskamp spillet i Københavns Idrætspark tabte Danmark med 0-2 til Jugoslavien i en kvalifikationskamp til EM 1992 i Sverige. Herefter fulgte 22 mÃ¥neders renovation og opførelse af et helt nyt stadion pÃ¥ samme plads. Den første A-landskamp i Parken blev spillet 9. september 1992. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 547. Den foregÃ¥ende (546) blev spillet 17. oktober 1990, den efterfølgende (548) 9. april 1991.

1990
  1982

I sidste runde af 1. division bragte den 33-Ã¥rige tidligere udlandsprofessionelle, Henning Jensen, AGF foran med 2-1 pÃ¥ straffespark efter en times spil mod B 93 i Københavns Idrætspark. SÃ¥fremt resultatet holdt ville AGF vinde DM-guld! Blot fem minutter senere udlignede Keld Kristensen for Østerbro-klubben til 2-2, hvilket ogsÃ¥ blev slutstillingen - og AGF mÃ¥tte da tage til takke med sølvmedaljer, eftersom OB sikrede guldet med en 5-1 sejr over B 1901.

1982
  1979

A-landsholdet overraskede positivt - i den blot femte kamp med vesttyske Sepp Piontek som cheftræner - ved at vinde 3-1 over Spanien i en venskabskamp pÃ¥ Ramón de Carranza i Cadiz. Preben Elkjær (KSC Lokeren) scorede kampens første og sidste mÃ¥l, mens Jens Jørn Bertelsen (Esbjerg fB) fik scoret sit første landskampsmÃ¥l. Palle Hansen (KB) fik debut i sin eneste A-landskamp. MÃ¥lmand Birger Jensen (Club Brugge KV) samt Kristen Nygaard (AZ Alkmaar) spillede ogsÃ¥ hver sin sidste kamp i den røde trøje. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 421. Den foregÃ¥ende (420) blev spillet 31. oktober 1979, den efterfølgende (422) 7. maj 1980.