<<forrige dag16. november næste dag>>
  2005

U21-landsholdet kvalificerede sig til EM-slutrunden i maj 2006 ved at besejre Rusland med 3-1 i returopgøret i kvalifikationsturneringens playoff-runde. Med 1-0 sejren i det første opgør, spillet 12. november 2005, avancerede U21 med sammenlagt 4-1. Kampen, der blev spillet foran godt 11.000 tilskuere pÃ¥ Brøndby Stadion, huskes ikke mindst for de fem (!) røde kort til det russiske mandskab i kampens sidste syv minutter. Yuri Zhirkov havde bragt balance i mÃ¥lscoringen allerede i det 2. minut, men Morten ″Duncan″ Rasmussen (AGF) udlignede godt fem minutter senere. Ved pausen førte de rødhvide igen, og sejren blev slÃ¥et fast efter en times tid pÃ¥ et straffespark ved Thomas Kahlenberg (AJ Auxerre) efter den russiske mÃ¥lmand, Igor Akinfeev, havde sparket en dansker. I de sidste 10 minutter af kampen mistede russerne besindelsen. Først blev mÃ¥lscorer Zhirkov udvist for sin anden advarsel, straks derefter Vladimir Bystrov for to advarsler inden for samme minut. I det 88. minut blev Sergei Chernogaev udvist for hÃ¥rdt spil, og ″Duncan″ løb over til den russiske bænk og gav en hÃ¥ndbevægelse til sit hovede. Det fik Aleksandr Samedov til at kaste en medspillers handsker ind pÃ¥ banen - og sÃ¥ fik Samedov det røde kort, uden at være i kamp! Til allersidst blev Aleksandr Bukharov udvist efter en tackling bagfra, og det efterfølgende frispark blev aldrig udført, eftersom den irske dommer, Alan Kelly, fløjtede af efter 45 minutter og 2 sekunder spillet i 2. halvleg, sÃ¥ de danske spillere kunne komme af banen uden yderligere vold fra russernes side.

2005
  2003

A-landsholdet vandt 3-2 over England i en venskabskamp spillet pÃ¥ Old Trafford i Manchester. Allerede efter 10 minutters spil havde de 64.159 tilskuere fÃ¥et tre mÃ¥l at se, og stillingen var da 2-1 til hjemmeholdet. Martin Jørgensen (Udinese Calcio) scorede to gange - hans første var landsholdets mÃ¥l nummer 1.300 siden den første kamp 19. oktober 1908. Jon Dahl Tomasson (AC Milan) scorede sejrsmÃ¥let knap 10 minutter før tid. Niclas Jensen (Borussia Dortmund) spillede sin landskamp nummer 25, mens Kenneth Perez (AZ Alkmaar) og Thomas Gaardsøe (West Bromwich Albion FC) fik debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 682. Den foregÃ¥ende (681) blev spillet 11. oktober 2003, den efterfølgende (683) 18. februar 2004.

2003
  1997

Aarhus Fremad førte 1-0 ved pausen i en Superligakamp mod Brøndby IF. Men takket være scoringer af Ebbe Sand i det 59., 63. og 69. minut endte det med en 3-1 sejr til Brøndby IF.

1997
  1983

A-landsholdet kvalificerede sig til EM-slutrunden 1984 i Frankrig ved at besejre Grækenland med 2-0 i Athen. Preben Elkjær (KSC Lokeren) og Allan Simonsen (Vejle BK) scorede de historiske mÃ¥l for Danmark. Dermed var landsholdet klar til sin anden EM-slutrunde. Den første var i 1964. Søren Busk (AA Gent) og mÃ¥lmand Ole Kjær (Esbjerg fB) spillede begge sin A-landskamp nummer 25. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 461. Den foregÃ¥ende (460) blev spillet 26. oktober 1983, den efterfølgende (462) 14. marts 1984.

1983
  1980

Næstved IF og KB mødtes i ″finalen″ om Danmarksmesterskabet. Hele 20.315 sÃ¥ sjællænderne bringe sig pÃ¥ guldkurs med scoringen til 1-0. Blot tre minutter før tid skiftede guldet hænder, da Hans Aabech - til trods for NIF-træner Torben Storms legendariske ″Pas pÃ¥ Aabech!″-rÃ¥b - headede bolden ind til slutresultatet 1-1, hvilket betød DM-guld til KB samt sølv til Næstved.

1980
  1975

For første gang blev DM-medaljerne fordelt eksklusivt mellem tre klubber hjemmehørende i Sjællands Boldspil Union (SBU). Køge BK vandt guld, Holbæk B&IF tog sig af sølvet, mens bronzen gik til Næstved IF.

I 30. og sidste runde af 1. division vandt Køge BK med 5-0 over allerede nedrykkede B 1909 og sikrede sig dermed DM-guldet for anden gang (første gang var i 1954). John ″Milo″ Christiansen scorede hattrick i kampen, men til trods for hans signifikante bidrag til at sikre DM-titlen mÃ¥tte han aflevere sin guldmedalje, eftersom klubben blot modtog 12 sæt medaljer, og andre spillere havde deltaget i flere kampe end ″Milo″.

1975
  1941

DBU var tilsagt at spille en landskamp mod den tyske besættelsesmagt. Kampen fandt sted i Dresden og til trods for den tyske overmagt, og en 1-0 pauseføring ved Wilhelm Hahnemann, sÃ¥ kom danskerne igen. Kampen sluttede 1-1 efter Kaj Hansen (B 93) udlignede 10 minutter ind i 2. halvleg. Kampen huskes ogsÃ¥ for, at anfører Oscar Jørgensen (KB) blev den 17. spiller med 25 landskampe. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 125. Den foregÃ¥ende (124) blev spillet 19. oktober 1941, den efterfølgende (126) 28. juni 1942.