Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag29. november næste dag>>
  2015

FC Midtjylland og FC København skulle have spillet topopgør pÃ¥ MCH Arena i Herning. Men stormen "Gorm" ville det anderledes, sÃ¥ af hensyn til spillerne og tilskuernes sikkerhed blev kampen udskudt.

2015
  2007

I den tredje gruppekamp i UEFA Cup′en var AaB pÃ¥ besøg hos Tottenham Hotspur FC pÃ¥ White Hart Lane i London. Nordjyderne gik frisk til sagen og førte 2-0 ved pausen pÃ¥ mÃ¥l af Thomas Enevoldsen (2. minut) og Kasper RisgÃ¥rd (37. minut). I pausen udskiftede englænderne to spillere, og der skulle gÃ¥ blot 40 sekunder af 2. halvleg, før indhopperen, Tom Huddlestone, spillede Dimitar Berbatov fri til reduceringen. Fem minutter senere havde Steed Malbranque udlignet, og midtvejs i 2. halvleg blev kampens vending fuldbyrdet ved den anden indhopper i pausen, Darren Bent, der scorede 3-2, hvilket ogsÃ¥ blev kampens resultat.

I Superligaen spillede AGF og FC Nordsjælland uafgjort 3-3. For jyderne scorede Peter Graulund, i en alder af 31 Ã¥r 70 dage, hattrick i 1. halvleg. Det var hans andet og sidste hattrick i dansk fodbolds øverste række - det første blev scoret over syv Ã¥r tidligere, den 19. august 2000. Graulund blev hermed den blot 11. spiller, som scorede hattrick i Superligaen efter det fyldte 31. Ã¥r.

2007
  1992

I Superligaen vandt FC København pÃ¥ hjemmebane med 3-1 over AGF. Efter en times spil scorede Ivan Nielsen til 2-0 og forbedrede dermed, i en alder af 36 Ã¥r 51 dage, hans egen rekord som Superliga-historiens ældste mÃ¥lscorer, sat 17. oktober 1992. Den nye rekord blev slÃ¥et næsten 7 1/2 Ã¥r senere, den 12. marts 2000.

1992
  1967

I returkampen i 2. runde af Europa Cup′en for Mesterhold tabte Hvidovre IF med 1-4 pÃ¥ Santiago Bernabeu til Real Madrid. Ikke færre end 90.000 tilskuere sÃ¥ pÃ¥, hvoraf dog kun 26.263 havde betalt for billetten. Efter 2-2 i den første kamp, spillet 15. november 1967, var københavnerne hermed ude af turneringen.

1967
  1964

A-landsholdet tabte med 2-4 til Grækenland i sin anden kvalifikationskamp til VM 1966 i England. Efter at være kommet bagud 0-2 i begyndelsen af 2. halvleg fik danskerne udlignet, med blot 20 minutter tilbage af kampen, ved debutanten Mogens Berg (B 1909) samt Ole Madsen (HIK). Grækerne scorede dog igen straks efter udligningen, og cementerede sejren med fem minutter tilbage. Leif Sørensen (Hvidovre IF) debuterede ogsÃ¥ pÃ¥ landsholdet, der var helt uden spillere fra KB. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 277. Den foregÃ¥ende (276) blev spillet 21. oktober, den efterfølgende (278) 1. december 1964.

1964
  1959

Ã‰n uge efter Frederikshavn fI havde sikret oprykning til 1. division for første gang, tabte nordjyderne med hele 1-7 hos Brønshøj BK. Københavnernes Erik Nielsen scorede hattrick, John Bengtsson og Tommy Larsen hver to mÃ¥l. Jørn Christensen scorede Frederikshavns enlige mÃ¥l, og klubkammeraten Harald Nielsen, 2. divisions topscorer med 19 mÃ¥l, gav ikke meget væsen af sig i denne kamp. Der var 3.000 tilskuere i Vanløse Idrætspark.

1959
  1908

Ã˜B og B 93 mødtes i et vaskeægte Østerbro-lokalopgør i KBU′s Fodboldturnering. Blot tre af B 93′s spillere var mødt frem ved starten af kampen, men holdet blev dog hurtigt fuldtalligt – og vandt tilmed kampen med 3-2.