<<forrige dag1. december næste dag>>
  2007

Alexander Juel Andersen fik debut i Superligaen som den tredjeyngste nogensinde. Han var blot 16 Ã¥r 306 dage gammel, da han fik de sidste fire minutter af Randers FC 0-2 Viborg FF. Blot fem spillere havde pÃ¥ daværende tidspunkt fÃ¥et Superliga-debut før det fyldte 17. Ã¥r.

I den næstøverste engelske række, The Championship, spillede Hull City AFC og Cardiff City FC uafgjort 2-2. Godt fem minutter før pausen, ved stillingen 1-1, fik hjemmeholdet straffespark, som Dean Windass dog misbrugte i mødet med Cardiff-mÃ¥lmanden, Kasper Schmeichel. Hull nÃ¥ede dog at komme foran 2-1 før pausen, men Cardiffs Roger Johnsen udlignede til slutstillingen i kampens sidste minut.

2007
  1984

Liverpool FC tabte med 1-3 til Chelsea FC pÃ¥ Stamford Bridge i London i den engelske Division One. Liverpools enlige mÃ¥l blev scoret af Jan Mølby, der hermed scorede sit første mÃ¥l i den engelske liga.

1984
  1963

Hvidovre IF tabte 1-8 pÃ¥ hjemmebane til AGF i Landspokalturneringens ottendedelsfinaler (4. runde). Det var første gang i HIF′s historie, at der blev scoret otte mÃ¥l mod klubben. Københavnerne, som var rykket op i 3. division ét Ã¥r tidligere, havde netop fejret oprykning til 2. division 1964, men den Ã¥rhusianske 1. divisionsklub var for stor en mundfuld. AGF′s Jørn Bjerregaard scorede fem mÃ¥l, mens Henning Enoksen tegnede sig for to. Det skal nævnes, at Hvidovre IF′s sædvanlige mÃ¥lmand, John Worbye, havde mÃ¥tte melde fra til kampen blot et kvarters tid før kampstart, hvorfor anden-mÃ¥lmanden, Mogens Toft, igen mÃ¥tte træde til - ganske som ugen før, den 24. november 1963, i 3. runde-opgøret mod Vanløse IF.

I den italienske Serie A vandt Bologna FC 1909 med 1-0 pÃ¥ udebane over AS Bari. I kampens 1. minut, kort efter bolden var givet op, blev den centret til Helmut Haller. Inden han fik taget den ned, kom Harald Nielsen i mellem, fik bolden under kontrol og driblede forbi en Bari-forsvarer, inden han scorede hvad der skulle vise sig at være kampens eneste mÃ¥l.