<<forrige dag3. december næste dag>>
  2011

I Spaniens næstøverste række scorede Nicki Bille Nielsen to gange for Elche CF i klubbens 3-0 hjemmesejr over FC Barcelona B. Dermed havde han scoret fem mÃ¥l i 13 ligakampe for klubben - og for anden kamp i træk. Det blev til scoring i fem kampe i træk for den 23-Ã¥rige dansker.

2011
  2008

I fjerde spillerunde af gruppespillet i UEFA Cup′ens Group D tog russiske FC Spartak Moskva imod hollandske NEC Nijmegen pÃ¥ hjemmebanen, Luzhniki. Hollænderne vandt 2-1 og sejrsmÃ¥let blev scoret af Lasse Schöne fÃ¥ minutter før tid, til stor ærgelse for russernes træner, Michael Laudrup. Dommeren i opgøret var ogsÃ¥ dansk, nemlig Nicolai Vollquartz.

2008
  1996

Brøndby IF skabte - pÃ¥ klubbens 32 Ã¥rs fødselsdag - en vaskeægte sensation i UEFA Cup′en ved at besejre Karlsruher SC med 5-0 pÃ¥ udebane efter at have tabt 1-3 i Parken to uger tidligere, den 19. november 1996. Ruben Bagger og Dan Eggen bragte sjællænderne pÃ¥ 2-0 før pausen, Kim Vilfort scorede det forløsende mÃ¥l til 3-0 efter knap en times spil, og mens tyskerne satte alt ind pÃ¥ at vende kampen, sÃ¥ scorede Peter Møller to gange i det sidste kvarter, hvorefter de blÃ¥-gules medrejsende tilhængere smed bluserne og dansede pÃ¥ tribunerne i Karlsruhe. Det var anden gang, Brøndby IF vandt 5-0 over en Bundesliga-klub i UEFA Cup. Første gang var 19. september 1990.

1996
  1950

I den italienske Serie A spillede AS Roma uafgjort 3-3 pÃ¥ hjemmebane mod Atalanta Bergamo. Udeholdets mÃ¥l blev scoret af to tidligere OB-spillere. Svend Jørgen Hansen scorede to gange mens Jørgen Leschly Sørensen scorede én gang - pÃ¥ straffespark.