<<forrige dag19. december næste dag>>
  2008

Den tidligere AaB- og FC København-spiller, Michael Silberbauer, spillede hele kampen for FC Utrecht mod AZ i den hollandske Eredivisie. Lige meget hjalp det eftersom Alkmaar-holdet vandt 2-0 pĂĄ hjemmebanen, DSB Stadion.

2008
  2007

AaB fik lidt oprejsning i UEFA Cup′ens sidste gruppekamp med en 3-1 sejr over israelske Hapoel Tel-Aviv FC. Nordjydernes mĂĄl til 2-1 var et straffespark af Michael Jakobsen, og det markerede første gang - i AaB′s Europa Cup-kamp nummer 48 - at klubben scorede fra 11-meter pletten. Sejren ændrede dog ikke ved, at AaB var færdig i turneringen efter nederlag til Tottenham Hotspur FC fra England og spanske Getafe FC samt 1-1 mod RSC Anderlecht fra Belgien.

2007
  1999

I den italienske Serie A tabte Torino FC med 0-1 pĂĄ hjemmebane til Udinese Calcio. Kampens enlige mĂĄl blev signeret af Martin Jørgensen, som dermed fik scoret sæsonens første mĂĄl. Det var samtidigt karrierens ligamĂĄl nummer 20. Morten Bisgaard spillede ogsĂĄ hele kampen for det vindende udehold.

1999
  1998

I den engelske Premier League vandt Chelsea FC med 2-0 pĂĄ hjemmebane over Tottenham Hotspur FC. Det var det femte London-lokalderby, som Allan Nielsen deltog i for Tottenham - og det var femte gang, at Chelsea vandt.

1998
  1948

John Hansen spillede en brandkamp for Juventus FC i Torino-klubbens 3-2 hjemmesejr over US Palermo i Serie A. Han bragte sin nye klub foran 1-0 midtvejs i 1. halvleg, men sicilianerne fik udlignet inden pausen og bragte sig foran 2-1 pĂĄ straffespark godt et kvarter før tid. ″Lange John″ fik dog udlignet til 2-2 og to minutter senere havde den mĂĄlgivende aflevering til Emilio Caprile, der scorede sejrsmĂĄlet.