Kristian Bach Bak
Patrick Banggaard
Francis Dickoh
Jesper JuelsgĂĄrd
68' Skiftet ud 68' Rilwan Hassan
Skiftet ud 68'
Marco Larsen
85' Skiftet ud 85' Jakob Poulsen
Skiftet ud 85'
Sylvester Igboun
72' Skiftet ud 72' Morten 'Duncan' Rasmussen
Skiftet ud 72'

Indskiftninger

Petri Pasanen Skiftet ind 23' 23'
  Davit Devdariani Skiftet ind 64' 64'
    Marcus Solberg Skiftet ind 77' 77'
  68' Skiftet ind 68' Pione Sisto
  72' Skiftet ind 72' Tim Janssen
  85' Skiftet ind 85' AndrĂ© Rømer

Skæve vinkler

1. AGF har ikke scoret i 455 minutter, det er kun to minutter fra at være ny klubrekord i Superligaen.
  2. Petter Andersson har nu scoret 13 Superligamål, hvoraf fire af dem er scoret i denne sæson.
  3. Det er 2. gang, at Petter Andersson scorer to mål i en Superligakamp. Første gang var den 29. marts 2013, da FC Midtjylland spillede 2-2 mod FC København.
  4. Petter Andersson har scoret tre af sine 13 SuperligamĂĄl mod AGF.
  5. Pione Sisto har scoret fem Superligamål i denne sæson (og i karrieren).
  6. Pione Sistos fem Superligamål er fordelt på fire kampe, alle fire kampe er vundet af FC Midtjylland – og det med sammenlagt 14-1.
  7. André Ibsen Rømer blev indskiftet i det 85. minut. To minutter efter scorede han sit første Superligamål – og to minutter senere rundede han 1.000 minutters Superligabold.
  8. FC Midtjylland har vundet fire Superligakampe i træk mod AGF, det er ikke sket før.
  9. FC Midtjyllands mĂĄl til 3-0 var SuperligamĂĄl nummer 1.100 scoret mod AGF.
  10. FC Midtjylland holdt nullet i alle sæsonens kampe mod AGF, og slutter det indbyrdes regnskab med ni point og en målscore på 9-0.
  11. FC Midtjyllands samlede sejr på ni overskydende mål er ikke midtjydernes største uddeling af en ”øretæve” på en sæson. Den rekord er fra 2000/01, hvor Haderslev FK i sæsonens tre opgør sammenlagt blev besejret med 14-3.
  12. AGF og FC Midtjylland har fortsat ikke spillet et målløst Superligaopgør.
  13. AGF har tabt fem Superligakampe i træk. Fem nederlag i træk er ikke sket siden foråret 2006 (hvor det blev seks i træk) – og hvor AGF endte med at rykke ned.
  14. Glen Riddersholm har som træner mødt AGF ni gange. Det er endt med sejr i de fire seneste opgør, og totalt er regnskabet fem sejre, en uafgjort og tre nederlag.
  15. AGF tangerede sin ”negative rekord" på fem Superligakampe i træk uden scoring. "Rekorden" før Superligaen kom til verden, er fra 1968 og lyder på seks kampe i træk uden scoring.
  16. For første gang siden april 2010 har AGF ikke scoret i tre Superliga-hjemmekampe i træk. Dengang var det fire, hvilket tangerede deres egen negative rekord.
  17. 0-4 er århusianernes største hjemmenederlag i Superligaen siden 5. oktober 2003. Dengang tabte AGF med 0-5 til OB.
  18. AGF fører tabellen med ”flest gange bagud 0-1 i Superligasæsonen 2013/14”. 19 gange er AGF kommet bagud 0-1. Tættest på denne præstation er Randers FC, der 17 gange er kommet bagud 0-1.
  19. Først i 4. forsøg lykkedes det for FC Midtjylland at vinde en Superligakamp på datoen 18. april.