AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

Ærgelse i Brøndby over OBs sene udligning.

©danskfodbold.com

2. division vest: Mandag 11. august 2014, kl. 22.44

Stats 4. runde: Brøndby IF - OB
  Elbasan Rashani blev den 5. nordmand til at score for Brøndby IF i Superligaen. OB nĂĄede med den sene udligning op pĂĄ 65 scoringer i det 90. minut,

Af Jan Vinberg Eliassen

Statistik og skæve vinkler om 4. runde i sæsonen 2014/15:

Brøndby IF 1-1 OB

1. Elbasan Rashani scorede sit første Superligamål i sin tredje Superligakamp.
  2. Elbasan Rashani er den 8. nordmand til at repræsentere Brøndby IF i Superligaen, og den 5. nordmand der scorer for de blå-gule i Superligaen. Norsk Superligatopscorer hos Brøndby IF er Dan Eggen med 19 mål.
  3. Daniel Høegh har nu scoret tre Superligamål. OB har hentet to uafgjorte og en sejr, i de tre OB-kampe hvor Daniel Høegh har scoret.
  4. OB har scoret 65 af deres 1.132 SuperligamĂĄl i det 90. minut.
  5. Det var 49. gang, at der i en Superligakamp mod Brøndby IF blev scoret i det 90. minut. Sidst det skete var i starten af maj 2014, hvor Thomas Delaney og FC København udlignede til 1-1 i Parken.
  6. Michael Johansen har dømt OB 22 gange i Superligaen, og halvdelen af dem er sluttet uafgjort. Dertil seks fynske sejre og fem uafgjorte opgør.
  7. 38 gange har OB været bagud 0-1 mod Brøndby IF i Superligaen, og det var 10. gang OB fik minimum det ene point. De 10 kampe er fordelt på tre sejre og syv uafgjorte.
  8. På trods af pointtabet er Brøndby IF stadig ubesejret i syv Superligahjemmekampe i træk.
  9. OB har scoret i deres seneste ni Superligakampe.
  10. Brøndby IF og OB er tørnet sammen 71 gange i Superligaen, og det er endt med 31 Brøndby IF sejre, 17 sejre til OB og med 23 uafgjorte. 11 af de 23 uafgjorte er sluttet 1-1 (se head-2-head).

Klubprofil: Brøndby IF | Klubprofil: OB | Historiearkiv