Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

Historier
  Randers FC skal være glade for, at en fodboldkamp varer 90 minutter plus tillægstid

©danskfodbold.com

Superligaen: Lørdag 30. august 2014, kl. 20.24

Stats 6. runde: SønderjyskE - Randers FC
  Silas Songani kan Ã¥benbart kun score nÃ¥r kampen dømmes af Dennis Mogensen, og sÃ¥ fik Randers FC endnu engang hentet point i kampens sidste minut, da Djiby Fall sikrede dem 1-1.

Af Jan Vinberg Eliassen

Statistik og skæve vinkler om 6. runde i sæsonen 2014/15:

SønderjyskE 1-1 Randers FC

1. Silas Songani med sæsonens første træffer i Superligaen. Dermed matcher han sidste sæsons måltotal.
  2. Silas Songanis to mål i Superligaen er begge scoret i kampe dømt af dagens dommer, Dennis Mogensen .
  3. Djiby Fall scorede sit 37. Superligamål, to af dem er scoret mod SønderjyskE, det første var dog i OB-trøjen.
  4. Randers FC har scoret to mål i denne Superligasæson i det 90. minut. Det har givet Randers FC tre ekstra point, da uafgjort er blevet til sejr (Randers FC 1-0 FC Vestsjælland) og nederlag er vendt til uafgjort (lørdagens kamp).
  5. Med scoringen langt inde i tillægstiden holdt Randers FC liv i den fortsatte forbedring af deres Superligaklubrekord. De har nu scoret i de seneste 14 udekampe i Superligaen.
  6. Efter de første 31 Superligakampe i denne sæson, er resultaterne 1-1 og hjemmesejr 2-0 de oftest forekommende resultater. Begge resultater er forekommet fem gange.
  7. SønderjyskE har spillet 270 Superligakampe, 70 af dem er sluttet uafgjort.
  8. 16 gange har SønderjyskE mødt Randers FC i Superligaen, tre gange er det sluttet 1-1.
  9. Randers FC har scoret i syv ud af ni udekampe mod SønderjyskE.
  10. Dennis Mogensen har tre gange dømt SønderjyskE på hjemmebane i Superligaen, og det var første gang sønderjyderne fik point, da de første to kampe blev tabt 1-3 (mod AaB) og 1-3 (mod Randers FC).
  11. Henrik Hansen spillede sin Superligakamp nummer 150 for SønderjyskE.

klubprofil: SønderjyskE | Klubprofil: Randers FC | Historiearkiv