<<forrige dag21. marts næste dag>>
  2016

Der blev afholdt "Dansk Fodbold Award 2016" i Tap 1, og her blev Morten Olsen blandt andet optaget i Hall of Fame. De 10 prisvindere blev: Tipico Ã…rets Mandlige Spiller: Kasper Schmeichel Ã…rets Kvindelige Spiller: Pernille Harder Carlsberg Sport Ã…rets Mandlige Talent: Andreas ’AC’ Christensen Carlsberg Sport Ã…rets Kvindelige Talent: Stine Larsen Carlsberg Ã…rets MÃ¥l: Morten Nordstrand Ã…rets Træner: Jakob Michelsen Ã…rets Alka Superligaspiller: Erik Sviatchenko Ã…rets Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen Ã…rets Fodboldklub: IF Bytoften ’En Del af Noget Større’-prisen: Kamilla Kjeldsen Fodboldens Hall of Fame: Morten Olsen Henry From Jens Peder Hansen Ole Madsen John Hansen Aage Rou Jensen

2016
  1999

I den tyske Bundesliga vandt Hamburger SV med 1-0 pÃ¥ udebane over FC Hansa Rostock. Thomas Gravesen scorede kampens eneste og sit femte Bundesliga-mÃ¥l i 5. minut af 1. halvleg. Sejren kunne have været dobbelt sÃ¥ stor, men Rostocks mÃ¥lmand, Thomas Pieckenhagen parerede Thomas Gravesens straffespark i det 34. minut.

PÃ¥ Wembley Stadium i London foran 77.892 tilskuere vandt Tottenham Hotspur FC med 1-0 over Leicester City FC i finalen af den engelske Football League Cup, ogsÃ¥ kaldet ″Worthington Cup″. Det enlige mÃ¥l blev scoret af Allan Nielsen pÃ¥ hovedstød i det fjerde minut af dommerens tillægstid.

1999
  1991

I Gladsaxe Idrætspark vandt OB (FBU, Superligaen) med 5-2 over AB (SBU, 2. division øst) i Landspokalturneringens kvartfinaler. Efter 90 minutter var stillingen 2-2, men fynboerne scorede tre gange i den forlængede spilletid. Keld Bordinggaard scorede hattrick - heraf to mÃ¥l i 2. halvleg af den forlængede spilletid.

Ã˜lstykke FC (SBU, Danmarksserien) besejrede overraskende Ikast FS (JBU, Superligaen) i Landspokalturneringens kvartfinaler. Kampen endte 1-1 efter forlænget spilletid, hvorfor der skulle straffespark til, Her blev sjællændernes veteran-mÃ¥lmand, 38-Ã¥rige Per Poulsen, dagens helt, da han parerede forsøgene fra Michael Pedersen, Johnny Hansen og Per Steffensen.

1991
  1963

B 1909 var for første - og hidtil eneste - gang i en kvartfinale i en UEFA klubturnering. Modstanderen var vesttyske 1. FC Nürnberg. Odense-klubben havde dog solgt hjemmebane-retten til tyskerne, hvorfor kampen - der endte 0-1 - blev spillet i Augsburg. Dommeren var John Keith (″Jack″) Taylor, som senere dømte VM-finalen i 1974 - igen i det sydlige Vesttyskland.

1963
  1948

I starten pÃ¥ forÃ¥rsæsonen af 1. division 1947/48 tabte Køge BK med 0-7 pÃ¥ hjemmebane til BK Frem. John Hansen, Erling Sørensen og Johannes Pløger scorede hver to mÃ¥l og Kaj Christiansen scorede et. Resultatet skulle vise sig at blive sjællændernes største nederlag pÃ¥ hjemmebane i Danmarksturneringen.