<<forrige dag10. maj næste dag>>
  2014

I Østrigs næstøverste række, Erste Liga, vandt FC Liefering hjemme med 3-1 over SV Mattersburg. Ved stillingen 1-0, i det 58. minut, blev hjemmeholdets danske forsvarer, 17-Ã¥rige Asger Sørensen, udvist efter at have begÃ¥et straffespark - som udeholdet i øvrigt udlignede pÃ¥.

2014
  1998

I Superligaen vandt Brøndby IF pÃ¥ hjemmebane med 7-1 over Aarhus Fremad. Bo Hansen blev den blot anden spiller - efter Søren Andersen den 31. juli 1996 - som scorede fem mÃ¥l i en Superliga-kamp. Fire af mÃ¥lene blev scoret i 2. halvleg, og det var første gang i Superliga-historien, at en spiller præsterede dét.

1998
  1987

MÃ¥lmand Peter Schmeichel scorede til 2-0 pÃ¥ straffespark for Brøndby IF i 3-1 sejren over AaB i 1. division.

1987
  1960

Sammenslutningerne Stævnet og Alliancen havde arrangeret en kamp mellem et udvalgt hold og de brasilianske verdensmestre fra 1958. I sidste ende blev det danske A-landshold ″udtaget″ til kampen, og de 52.000 tilskuere i Københavns Idrætspark fik en uforglemmelig kamp at se, uanset at Brasilien vandt med 4-3. To gange var Danmark foran, begge gange ved Harald Nielsen, og da Henning Enoksen reducerede til slutresultat fem minutter før tid, pressede de kommende OL-sølvvindere verdensmestrene helt i bund for at fÃ¥ en udligning.

1960
  1903

AB′s egen bane pÃ¥ Nørre Allé blev taget i brug med en 7-3 sejr over lokalrivalerne, Østerbro BK - i øvrigt akademikernes eneste sejr i Fodbold-Turneringen 1902/03.