<<forrige dag19. juni næste dag>>
  2010

A-landsholdet vandt 2-1 over Cameroun ved VM 2010 i Sydafrika. Efter at være kommet bagud 0-1 i det 10. minut ved Samuel Eto′o, sÃ¥ udlignede Nicklas Bendtner (Arsenal FC) før pausen, og Dennis Rommedahl (AFC Ajax) sørgede for sejrsmÃ¥let godt et kvarter ind i 2. halvleg. Daniel Jensen (Werder Bremen) blev indskiftet i pausen og fik hermed sin landskamp nummer 50. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 753. Den foregÃ¥ende (752) blev spillet 14. juni, den efterfølgende (754) 24. juni 2010.

Se højdepunkterne her (eksternt link til YouTube):

2010
  2000

Ved EM 2000 i Holland/Belgien dømte Kim Milton Nielsen opgøret mellem Tyrkiet og Belgien. Kort før pausen blev den danske dommer skadet og følgeligt erstattet af østrigske Günter Benkö, der syv minutter før tid udviste den belgiske mÃ¥lmand, Filip de Wilde, efter en nødbreme og dermed gjorde en ende pÃ¥ en mildt sagt ikke særlig succesfuld EM-slutrunde for belgieren.

2000
  1999

Herfølge BK debuterede i en UEFA klubturnering ved, pÃ¥ Herfølge Stadion, at tabe 0-2 til slovakiske MÅ K Žilina i UEFA Intertoto Cup.

1999
  1996

A-landsholdet vandt med 3-0 over Tyrkiet ved EM-slutrunden i England. Brian Laudrup (Rangers FC) scorede to mÃ¥l, Allan Nielsen (Brøndby IF) ét. Videre avancement i turneringen - og dermed et forsvar af EM-titlen fra 1992 - var ikke længere muligt. Det var derfor samtidigt sidste landskamp med Richard Møller Nielsen som træner for A-landsholdet. Jes Høgh (Fenerbahçe SK) spillede sin landskamp nummer 25. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 604. Den foregÃ¥ende (603) blev spillet 16. juni, den efterfølgende (605) 14. august 1996.efterfølgende (472) 24. juni 1984.

Se højdepunkterne her (eksternt link til Dailymotion):

1996
  1984

PÃ¥ mÃ¥l af Jan Ceulemans (Club Brugge KV) og Franky Vercauteren (RSC Anderlecht) kom A-landsholdet bagud 0-2 mod Belgien i den afgørende puljekamp ved EM-slutrunden i Frankrig. Lige inden pausen reducerede Frank Arnesen (RSC Anderlecht) dog pÃ¥ straffespark til 1-2 og et kvarter ind i 2. halvleg udlignede Kenneth Brylle (RSC Anderlecht) kort efter sin indskiftning. Godt fem minutter før tid scorede Preben Elkjær (KSC Lokeren) sejrsmÃ¥let til dansk 3-2 sejr, som betød indtog i EM-semifinalerne for anden gang. Samtlige kampens fem mÃ¥l blev sÃ¥ledes scoret af spillere i belgisk fodbold. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 471. Den foregÃ¥ende (470) blev spillet 16. juni, den efterfølgende (472) 24. juni 1984.