<<forrige dag21. juni næste dag>>
  2000

A-landsholdet afsluttede sin hidtil dÃ¥rligste slutrunde ved at tabe 0-2 til Tjekkiet pÃ¥ Sclessin Stadion i Liège ved EM-slutrunden i Belgien/Holland. Efter kampen havde mÃ¥lmand Peter Schmeichel (Sporting CP) akkumuleret 1.200 minutter i EM-slutrunder, flere end nogen anden hidtil. For landstræner Bo Johansson betød dette ogsÃ¥ et farvel efter 40 gange at have stÃ¥et i spidsen for de rød-hvide. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 644. Den foregÃ¥ende (643) blev spillet 16. juni, den efterfølgende (645) 16. august 2000.

2000
  1995

Foran blot 1.556 tilskuere pÃ¥ Brøndby Stadion blev Super Cup kampen mellem mestrene fra AaB og pokalvinderne fra FC København afviklet. Affæren endte med en sejr pÃ¥ 2-1 til københavnerne, der havde Mukremin Jasar som dobbelt mÃ¥lscorer. Den blot 17-Ã¥rige Jesper Grønkjær bragte AaB foran efter blot syv minutters spil, da han passerede den debuterende FCK-mÃ¥lmand, Karim Zaza. I Ã¥rene 2007-11 spillede de to herrer samtidigt i Superligaen - men havde da byttet klubber.

1995
  1981

Næstved IF vandt med 5-0 pÃ¥ udebane over Herfølge BK i den daværende 1. division. Alle fem mÃ¥l blev scoret af Henrik Skouboe, fordelt med tre mÃ¥l i 1. og to i 2. halvleg. Hjemmeholdets Jan Verner Hansen blev udvist undervejs.

1981
  1959

I Ã¥rets første (!) landskamp tabte A-landsholdet med 0-6 i Københavns Idrætspark til Sverige - Arvefjenden og finalisterne fra VM-slutrunden Ã¥ret før. Trekronor kom foran efter godt 10 minutters spil, men scorede fire gange i løbet af de sidste 10 minutter af 1. halvleg, sÃ¥ pausestillingen var 0-5 med danske øjne. Tenniscifrene var en realitet godt fem minutter før tid - og var en tangering af det hidtil største nederlag pÃ¥ hjemmebane, fra 15. maj 1955. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 224. Den foregÃ¥ende (223) blev spillet 26. oktober 1958, den efterfølgende (225) 26. juni 1959.