<<forrige dag19. juli næste dag>>
  2013

I Superliga-sæsonens første kamp tabte AGF med 0-2 pÃ¥ hjemmebane mod FC Midtjylland. Blot to mÃ¥neder tidligere, den 20. maj 2013, i den forrige sæsons sidste runde, vandt midtjyderne med 3-2 hjemme over Ã¥rhusianerne. Det var syvende gang i Superligaens historie, at to klubber mødes i 1. runde af en ny sæson efter at have mødtes i 33. runde af den netop afsluttede. Tre dage senere, den 22. juli 2013 mødtes Esbjerg fB og FC Nordsjælland i et lignende opgør.

2013
  2012

AGF spillede sin første kamp i en UEFA-klubturnering i godt 11 Ã¥r - eller siden 23. juni 2001. I den første af to kampe mod georgiske FC Dila Gori i 2. kvalifikationsrunde af UEFA Europa League 2012/13 tabte Ã¥rhusianerne med 1-2 pÃ¥ hjemmebane. Anders Kure Vidkjær bragte jyderne foran efter fÃ¥ minutters spil, men inden pausen havde georgierne udlignet, og de scorede sejsmÃ¥let kort før tid. Det var første gang - i syvende forsøg - et dansk hold tabte til et georgisk i UEFA′s turneringer.

2012
  2008

I UEFA Intertoto Cup spillede OB 2-2 mod engelske Aston Villa FC. Martin Laursen bragte Birmingham-klubben foran 2-1 med et kvarter tilbage af kampen, men Anders Møller Christensen udlignede til slutresultatet kort før tid. Det skulle vise sig at være dansk fodbolds sidste mÃ¥l scoret i turneringen, som blev afviklet for sidste gang.

2008
  2006

FC Nordsjælland vandt 5-0 over Randers FC I 1. runde af Superligaen. Morten Nordstrand scorede sæsonens første mÃ¥l efter otte minutters spil og efter godt et kvarters spil havde jyderne chancen for at udligne pÃ¥ straffespark, men Søren Pedersen brændte forsøget.

2006
  1997

AaB tabte 2-8 til hollandske SC Heerenveen i UEFA Intertoto Cup. Begge nordjydernes mÃ¥l blev scoret af Steffen Højer, til henholdsvis 1-7 og 2-7. Det skulle vise sig at blive det største nederlag til en dansk klub i turneringens historie.

I UEFA Intertoto Cup vandt Silkeborg IF 6-1 over walisiske Ebbw Vale FC. Jesper Thygesen scorede hattrick for jyderne i løbet af kampens sidste 20 minutter, herunder ét af mÃ¥lene pÃ¥ straffespark.

OB var bagud 0-2 pÃ¥ hjemmebane mod litauiske FBK Kaunas i UEFA Intertoto Cup, men i løbet af ét minut i 2. halvleg fik Brian Steen Nielsen og John Hansen udlignet for fynboerne.

1997
  1988

Oprykkerne fra Silkeborg IF spillede 1-1 hjemme mod Vejle BK i 1. division pÃ¥ Silkeborg Stadion. Kampen blev dømt af Ã¥rhusianske Henning Lund-Sørensen.