<<forrige dag30. august næste dag>>
  2013

I Superligaen tabte OB pÃ¥ hjemmebane med 3-6 til AGF. Der var ni forskellige mÃ¥lscorere, hvilket var første gang i Superligaens historie. Kort ind i 2. halvleg blev fynboernes 2-1 pauseføring udlignet af franske Arthur Sorin, og derved blev AGF den første klub, som rundede 3.000 mÃ¥l i dansk fodbolds øverste række. Resultatet var en tangering af det mÃ¥lrigeste opgør mellem de to klubber, spillet 21. august 1949, og det var første gang siden 29. maj 1967, at AGF scorede seks mÃ¥l pÃ¥ udebane i Danmarksturneringen. Modstanderen dengang var ogsÃ¥ OB.

2013
  2006

I Landspokalturneringens 2. runde tabte fynske Fjordager IF med 1-10 pÃ¥ hjemmebane til Superliga-oprykkerne Randers FC. Jydernes senegalesiske angriber, Baye Djiby Fall, scorede ikke færre end syv mÃ¥l, fordelt med tre i 1. og fire i 2. halvleg. Det var anden gang, fynboerne lukkede 10 mÃ¥l ind i en pokalkamp. Første gang var 21. juni 2000.

2006
  2000

I 3. runde af Landspokalturneringen vandt Brønshøj BK med 5-2 pÃ¥ udebane over Gladsaxe-Hero BK. Bent ″Turbo″ Christensen scorede til ″Hvepsenes″ 1-0 føring, men fik ogsÃ¥ præsenteret et rødt kort 10 minutter før tid.

2000
  1997

Marc Rieper scorede for West Ham United FC i London-klubbens 3-1 hjemmesejr over Wimbledon FC. Efterfølgende skulle det vise sig, at mÃ¥let - som var Riepers femte i den engelske Premier League - blev hans sidste for West Ham, der efter kampen indgik en transfer aftale med skotske Celtic FC.

1997
  1992

I Superliga-opgøret mellem Næstved IF og Lyngby BK var slutminutterne før pausen fyldt med dramatik. Først fik Lyngbys Claus ″Kuno″ Christiansen et gult kort for en foreelse mod Næstveds Søren Juel. Dernæst røg Næstved-spilleren og Lyngbys Morten Wieghorst i totterne pÃ¥ hinanden, hvilket endte ved at Wieghorst skubbede Søren Juel omkuld, hvilket dommer Finn Lambek takserede til et rødt kort. Straks herefter henvendte Lyngby-anføreren, Michael Gothenborg, sig til dommeren - og blev efter signende slÃ¥et i maven! Næstved vandt i øvrigt kampen med 2-1.

1992
  1975

Med fire minutter tilbage af kampen udlignede Per Røntved til 2-2 for Werder Bremen i en udekamp mod TSV Eintracht Braunschweig i den vesttyske Bundesliga. I dommeren tillægstid, imidlertid, scorede Røntved i eget net - og gav dermed en 3-2 sejr til Braunschweig. Det var anden Bundesliga-kamp i træk, at Per Røntved scorede selvmÃ¥l.

1975
  1932

Landsholdet spillede sin sjette landskamp mod Finland - og led sit tredje nederlag efter 2-4 pÃ¥ Pallokenttä i Helsingfors. Begge danske mÃ¥l blev scoret af Pauli Jørgensen (BK Frem), der hermed havde scoret 25 mÃ¥l i 22 landskampe. Fritz Tarp (B 93) spillede sin kamp nummer 40 og tangerede dermed rekorden for flest spillede landskampe, som Michael Rohde (ogsÃ¥ B 93) allerede var indehaver af. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 85. Den foregÃ¥ende (84) blev spillet 19. juni, den efterfølgende (86) 25. september 1932.