<<forrige dag13. september næste dag>>
  1998

I den italienske Serie A fik de to tidligere AB-spillere, Peter Knudsen og Michael Madsen, debut for AS Bari i klubbens 1-0 hjemmesejr over AC Venezia. Knudsen spillede de første 71 minutter af kampen, hvorefter han blev udskiftet med Madsen.

1998
  1995

Ukrainske Dynamo Kyiv og græske Panathinaikos mødtes i Ã¥bningsrunden af UEFA Champions League. Før kampen forsøgte den ukrainske klubs ledere at bestikke dommeren, Antonio Jesús López Nieto (ESP) med pelse, hvorfor UEFA smed Kyiv ud af turneringen. Pladsen gik i stedet til AaB, som havde tabt til ukrainerne i kvalifikationen - og dermed fik DBU sin første repræsentant i Europas fornemste klubturnering.

1995
  1969

I Bornholmsserien - niveau fem i dansk fodbolds turneringshierarki pÃ¥ daværende tidspunkt - vandt Allinge/Sandvig med hele 31-0 over Østermarie IF. Fem spillere scorede hattrick. Poul Larsen scorede ni gange, Karl Petersen fem, mens John Kjøller, Erik Larsen og Ejly Kofoed hver scorede fire.

1969
  1961

B 1913 var bagud med 0-2 indtil syv minutter før pausen mod CA Spora Luxembourg i Europa Cup′en for Mesterhold. Inden pausen havde fynboerne dog fÃ¥et udlignet, og vandt kampen 9-2, bl.a. efter hattrick af sÃ¥vel Bent Løfqvist (scorede fem mÃ¥l) som Ole Andersen.

1961
  1959

PÃ¥ Ullevaal i Oslo vandt A-landsholdet 4-2 over Norge i en kvalifikationskamp til OL 1960 i Rom. I en alder af blot 17 Ã¥r 322 dage debuterede Harald Nielsen (Frederikshavn fI) - som den yngste nogensinde, og efter knap en halv times spil scorede han kampens første mÃ¥l. Henning Enoksen (Vejle BK) scorede to af de øvrige mÃ¥l mens anføreren, Poul Pedersen (AIA), tog sig af det sidste. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 228. Den foregÃ¥ende (227) blev spillet 18. august, den efterfølgende (229) 23. september 1959.

1959
  1953

A-landsholdet vandt 1-0 over Norge pÃ¥ Ullevaal i Oslo. MÃ¥let blev scoret efter godt en halv times spil af debutanten, Bent Sørensen (Vejle BK). Sidst i 1. halvleg skød nordmændenes Harald Hennum lige pÃ¥ mÃ¥lmand Per Henriksen (BK Frem) fra meget kort afstand. Henriksen parerede skuddet med brystkassen og maven, men følte sig sløj i pausen og blev, følgeligt, udskiftet med Jørgen Johansen (KB). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 186. Den foregÃ¥ende (185) blev spillet 9. august, den efterfølgende (187) 4. oktober 1953.