<<forrige dag29. oktober næste dag>>
  2009

AaB blev ganske overraskende besejret af Hobro IK i 4. runde af pokalturneringen. 2-1 sejren blev overværet af 2.880 tilskuere, hvilket var ny rekord pĂĄ Hobro Stadion (DS Arena).

2009
  2005

Varde IF bragte sig foran 2-0 efter 20 minutters spil af 2. divisions-kampen mod Hobro IK, men pĂĄ et hattrick af RenĂ© Svendsen, sĂĄ vandt Hobro alligevel med 3-2.

2005
  1977

DBU′s ekstraordinære Repræsentantskabsmøde i Idrættens Hus, Brøndby stemte ″Ja″ til indførelsen af Betalt Fodbold i Danmarksturneringen. Af de 110 delegerede stemte 95 for, 14 stemte imod og blot Ă©n undlod at stemme. Afstemningen var vejledende, men dog retningsgivende for det ordinære Repræsentantskabsmøde den 25. februar 1978.

I den vesttyske Bundesliga scorede Allan Simonsen (Borussia Mönchengladbach) sit tredje hattrick i sin klubs 6-0 udesejr over Eintracht Braunschweig. Vejlenseren stod bag kampens tre første mĂĄl til pausestillingen 0-3. Der var forsvarende verdensmestre fra 1974 pĂĄ begge sider. Hos Braunschweig optrĂĄdte Paul Breitner, mens BMG havde Rainer Bonhof, ″Jupp″ Heynckes, Wolfgang Kleff, ″Berti″ Vogts og Herbert Wimmer i startopstillingen. Med 10 minutter tilbage af kampen blev Horst Wohlers indskiftet. Han indskrev sig senere i dansk fodbolds historie som ″landstræner for Ă©n dag″.

1977
  1975

A-landsholdet tabte 1-3 til Skotland pĂĄ Hampden Park, Glasgow i sin sidste kvalifikationskamp til EM 1976 i Jugoslavien. Danmark førte 1-0 ved pausen pĂĄ mĂĄlet efter 20 minutters spil af Lars Bastrup (IHF). Kort ind i 2. halvleg udlignede ″Kenny″ Dalglish (Celtic FC), inden den senere OB- og AaB-træner, Bruce Rioch (Derby County FC), satte skotterne pĂĄ sejrskurs fĂĄ minutter senere. Inden der var gĂĄet et kvarter af 2. halvleg havde ″Ted″ MacDougall (Norwich City FC) scoret til slutstillingen. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 385. Den foregĂĄende (384) blev spillet 12. oktober 1975, den efterfølgende (386) 4. februar 1976.

1975
  1893

AB vandt med 22-0 over BK Arrow i DBU′s Fodbold-Turnering. Det er, til dato, den højeste sejr noteret i dansk top-fodbold. BK Arrow gik i øvrigt ind kort efter.