<<forrige dag3. januar næste dag>>
  1990

B 1903 vandt guld i det 2. DM i indendørs fodbold, ″five-a-side″. Gentofte-klubben vandt samtlige sine tre kampe mod de tre øvrige stævne-deltagere, de forsvarende guldvindere fra Ikast FS (vandt sølv), Lyngby BK (vandt bronze) og B 1913. Stævnets topscorere blev Brian Petersen (B 1903) samt Jens Madsen (Ikast FS) med hver tre mÃ¥l. Straks herefter fulgte IFS′s mÃ¥lmand, Kaj Stefansen, med to mÃ¥l.

1990
  1988

I den italienske Serie A vandt Hellas Verona pÃ¥ hjemmebane med 1-0 over agterlanternen, Empoli FC. Kampens enlige mÃ¥l blev scoret af Preben Elkjær knap 20 minutter før tid. Det skulle vise sig at være hans sidste mÃ¥l i italiensk fodbold inden hans comeback i dansk fodbold - for Vejle BK.

1988
  1973

PÃ¥ Wembley blev spillet en velgørenhedskamp mellem spillere fra ″de Tre″ (Danmark, Irland og Storbritannien) og ″de Seks″ (Belgien, Frankrig, Holland, Italien, Luxembourg og Vesttyskland) i forbindelse med ″de Tres″ indtræden i Det Europæiske Fællesskab (EF). Danmark var repræsenteret ved John Steen Olsen og Henning Jensen, der scorede til 1-0 i det 49. minut. Et foto af mÃ¥let blev uddødeliggjort gennem romanen ″Fodboldenglen″. Kampen endte 2-0 til holdet repræsenterende de nye lande.

1973
  1954

I den italienske Serie A vandt AS Roma 2-1 pÃ¥ udebane over Bologna FC. Helge Bronée scorede kampens og hovedstadsklubbens første mÃ¥l, kort ind i 2. halvleg.